2777
2789
عنوان

دیسک کمر سن کم

444 بازدید | 5 پست

سلام دوستان 

من تقریبا یه سال پیش رفتم دکتر (۲۳سال داشتم)و بهم گفت یکم بیرون زدگی داری ولی مواظب باشی چیزی نیس 

طرز نشستنم قوز داره و عادت کردم و اکثرا تو حالت نشسته ام ...الان کمرم دوباره درد میکنه و خیلی نگرانم 

میترسم فلج بشم و تازه هنوز نامزد کردم و به گور ببرم همه چیو☹️

بنظرتون ممکنه عود کنه؟؟

میشه اونایی که تجربه داشتن کمک کنن

منم ستون فقراتم تو رشد دچار انحنا شد و یک سال تمام دائم کمربند داشتم. حالتشم مثل زره بود😑😂 انحراف ستون فقراتم بعد از یک سال خیلی کم شد و دکتر گفت این دیگه از بین نمیره و از اینجا ب بعد باید رعایت کنی

از اون موقع ۱۰ سال گذشته. هنوزم گه گاهی کمرم درد میگیره ولی خب ب زبون نمیارم و جز پدرو مادرم کسی نمیدونه☹️ بخاطر انحراف به چپ، روی پهلوی چپ خوابیدن اذیتم میکنه

نمیتونم طولانی مدت سرپا بایستم چون به کمرم فشار میاد

حتی بعضی از صندلی ها هم اذیتم میکنن و همیشه صندلی ماشینو خیلی میبرم عقب ک اذیت نشم و هزارتا مکافات دیگه هم دارم ک همشون از درست ننشستن و قوز کردن نشات میگیره

حالا بخوامم دیگه نمیتونم خیلی صاف بایستم چون ب مهره های کمرم فشار میاد و اذیت میشم🥲

تو هم باید رعایت کنی اگر رعایت کنی چیزیت نمیشه

۸۰ درصد خانمای خانواده شوهرم حتی دختراشون دیسک کمر و بیردن زدگی دیسک دارن ولی عین خیالشون نیست و ریلکسن

تو هم مثل اینا باش به خودت استرس نده❤️

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥹🥹🥹مرسی واقعا حرفات آرومم کرد  ❤️

❤️🥰😘 من تصمیم دارم اگر چند سال دیگه بچه دار شدم بندازمش گردن بارداری و زایمان🤣 و بگم جدیدا اینجوری شدم و خودمو راحت کنم😂 چندوقت پیش خونه پدرشوهرم بودیم کارها تقسیم شد و جارو کشیدن افتاد گردن من

جاروشون خوب نبود و خونه هم خبلی بزرگ

اخراش دیگه ب زور داشتم جارو میکشیدم و با خودم میگفتم الاناس ک کمرم قفل بشه و فلج شم ایناهم بفهمن من چمه🤣 

تو هم بعد از ازدواج بندازش گردن بارداری و زایمان😂😂اینجوری لااقل بقیه میفهمن یکم رعایتت میکنن😁

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
❤️🥰😘 من تصمیم دارم اگر چند سال دیگه بچه دار شدم بندازمش گردن بارداری و زایمان🤣 و بگم جدیدا اینجور ...

دقیقا منم همیشه اینجور کارها بهم میرسه و نمیتونمم نکنم و به قول تو باید زرنگ بود !😂