2777
2789
عنوان

بچه ها روزم درسته یانه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 58 پست
مهم نیته ک غسل بود گرچه هم نگفته باشی 

شک دارم درموردش

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جواب سوالت رو پیدا کردم

کوش

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من دیروز ی فیلمی دیدم ک میگفت اگه قرار بود غسل کنی وبعد از اذان بیدار شدی وغسل نکردی تو پاکی ومیتونی ...

نه اون واسه کسیه که خوابش برده میخواسته قبل اذان بیدارشه غسل کنه اما خواب مونده

یعنی روزم باطله اما نباید بخورم؟؟!!

نه اون واسه کسیه که خوابش برده میخواسته قبل اذان بیدارشه غسل کنه اما خواب مونده

نوشته اگر فراموش کردی و بعد از اذان یادت اومد باید روزه ت رو بگیری ولی بعداً قضاشو به جا بیاری

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

نه دیگه باید میرفتی غسل میکردی پاک شی

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
نه دیگه باید میرفتی غسل میکردی پاک شی

خب اذان داده بود 

منو بلایک تا بیام جواب بدم

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
آره عزیزم و بعدا قضاشو به جا بیاری

خب الان غسل کنم یا بمونه صبح برم؟