2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیی درست میشه؟😅 انقد استرس دارم ک دارم سکته میکنم  ما نامزدیم داریم از استرس وسیله هایی ک نخر ...

🤣🤣🤣🤣میشههههه توکل بخدا داشته باشین  

آسون تر بگیرین همه چیو 

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده 
عزیزدل اینجور آدمی نصف شبی تو نی نی سایت چیکار داره، شنونده باید عاقل باشه 

واااا مگه کسی که مثلا صد درامدشه نمیاد سایت؟؟؟

برادر من ماهی ۱۰۰ درامدشه و خانمش میاد توی سایت نصفه شب چون اکثرا بیداره

ایکاش من خیاطی بلد بودم کلی بدردم میخورد عزیزم وسط دوز ومیاندوز کار سختیه؟چقدر پول میخواد تا یا بگیر ...

نه بابا سخت نیست . من قبل از اینکه ازدواج کنم تو شهر خودمون تو ی گارگاه میرفتم پول نگرفتن ازم چن تا تیکه یادم داد دوختم بعدم کارو شروع کردم . البته من راسته دوز کار میکردم  . ولی اوناکه می‌اندازد بودن بعد چن وقت  دستشون راه افتاد کلی کار میکردن در روز

اگر تن خودم وعزیزام سالم بود مهم نبود غصه ی اینم میخورم نابود شدم

😔😔😔سلامتی مهم ترین اصل زندگی ان شاالله به حق این شب و روز ها خدا بهتون سلامتی بده  اینجا نزدیک اذون سر نماز همتونو دعا میکنم لایق باشم 

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده