2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو موادغذایی اینا چکارمیکنین

عزیزم من یچیزی بگم :بعضیا توی یخچالشون فقط رب و دارو هست هیچی نیست خب وقتی پول نیست مواد غذایی هم نیست 

ما خودمون خداروشکر دستمون به دهنمون میرسه هیچ وقت ناشکری نمیکنم خدا خیلی لطف کرده به خانواده ما اما روزایی بوده که سه روز پشت سر هم مامانم ماکارونی گرم میکرد که ماله ۴ روز پیش بود یا صبح می‌خواستیم بریم مدرسه صبحانه نداشتیم توی مدرسه هم که هیچ وقت خوراکی نداشتیم . اینا رو نمیگم که بی احترامی کنما نه اما دارم واقعیت میگم 

بعد اقوام ما برمیگرده میگم کسایی که میگن ماهی ۸-۱۰ تومن میگیرن دروغ میگن ( البته ما درباره درآمد نگفتیم و اینم درآمد ما نیست بابام داشت تعریف میکرد از یکی آدمایی که می‌شناخت ) وگرنه کی می‌تونه با ماهی ۸ تومن زندگی کنه 

بعضیا باور نمیکنن

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

خو موادغذایی اینا چکارمیکنین

ما هم ۱۷حقوق پدرم و مادرم بود ۲۰ قسط با یک وضعی گذروندیم چند ساله رو با قرض از فامیل و نخوردن الانم ۱۷ حقوقه و ۱۳ قسط باز یکم کم شده ولی فکر میکنی چیزی میخوریم؟ نه تازه من کنکوریم خیلی شرایط سختیه اونم خرج خواهرمم هست