2777
2789

نمیدونم ولی دلم طاقت نداره دیگه بیام نی نی سایت به جنون میرسم شاید بخاطر مشکلات خودم و سختی هایی ک کشیدم تواین چند وقت هست فردا تولدمه دلم خیلی گرفته امشب بعداز چندین ماه اومدم تاپیک زدم 

ازکسایی که جویای حالم بودن خیلی خیلی ممنونم بخدا دوستتون دارم  مرسی ک منو فراموش نکردید 💋💋💋💋💋 من حالم خوبه ولی طاقت ندارم به قدری دلم نازک شده که اصلا نمیتونم بیام مشکلات دیگران رو بخونم حتی کسایی که نوشتن شام و ناهار چی درست کردیم یا تزیین کردن غذا هاشونو یا راجب مشکلات خانوادگی حرف میزنن  من طاقت ندارم بیام و ببینم نه اینکه حسودیم بشه نه چون خودم قبل از این مشکل و مریضیم همش همچین تاپیکایی میزدم و الان خو مو رو مثل عروس مرده ای میبینم که روحش داره این خاطرات رو مرور می کنه و  هرروز هم داخل خونه خودم مثل روحی هستم که نمیتونم از وسایلای ک با ذوق خریده بودم واسه جهزیه استفاده کنم من روحم مرده 💔 اگه جواب نمیدم چون واقعا حسی ندارم که جواب شما ها رو بدم شرمندتونم این تاپیک رو گذاشتم چون فردا تولدمه دلم خیلی گرفته ❤هعی روزگار 

💔🖤
من به درجه ای رسیدم که حتی حال خوندن چیزایی که نوشتیو هم ندارم فقط  عنوان رو خوندم😂

بعداز مدتها اومدم حرف دلمو زدم اگه بخونی میفهمی که چرا به اینجا رسیدم خدا نکنه گلم مثل درجه من بشی ❤❤❤💋

💔🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زیاد نمیام ولی شما تنها شخصی هستی که اینجا نگرانتم و پیگیر تاپیکتو سیو کردم و میام چک میکنم ببینم در چه حالی هستی ولی فکر میکنم زیاد از جواب دادن خوشت نمیاد برای همین سوال نمیپرسم فقط تاپیکاتو میبینم بیینم بهتر شدی 

تولدت مبارک مراقب خودت باش امیدوارم حال خودت و حال دلت بهتر بشه 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من زیاد نمیام ولی شما تنها شخصی هستی که اینجا نگرانتم و پیگیر تاپیکتو سیو کردم و میام چک میکنم ببینم ...

عزیزم از جواب دادن خوشم میاد ولی وقتی خودم جوابی ندارم چی بگم 💔

💔🖤
من زیاد نمیام ولی شما تنها شخصی هستی که اینجا نگرانتم و پیگیر تاپیکتو سیو کردم و میام چک میکنم ببینم ...

مرسی عزیزم من حتما حتما وقتی خوب شم میام بهتون خبر میدم ولی واقعا وقتی تو همون وضعیت هستم بیام ناله کنم چیزی پیش نمیاد واقعا و تو تاپیک قبلیا خیلی بهم توپیدن و تیکه انداختن بخاطر همینه دیگه دردودل هم نمیام بکنم اینجا چون واقعا ناراحتم میکنند بعضیا خیلی ها هم مثل شما خانوم و دلسوزن و واقعا مرسی از همه اونایی ک نگران من هستند 😘

💔🖤
 مرسی عزیزم من حتما حتما وقتی خوب شم میام بهتون خبر میدم ولی واقعا وقتی تو همون وضعیت هستم بیام ...

مطمینم که خوب میشی قوی باش 💐💐🌹

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الای عزیز آرزوی خوب شدنتو دارم...برات دعا میکنم...عزیزم کاش بیای بازم درددل بکنی کمی شاید سبک بشه روح و روانت...عزیزدلم به حرفای بعضیا توجه نکن اونا شرایطت رو نمیفهمن که اونجوری میگن...تو بیا هر روز باهم دعا کنیم بلکه خدا شفا بده به تن و جسمت عزیزم...انشاالله سالم بشی رو پای خودت پاشی زندگیتو بکنی...مادرتون چطورن؟ یادمه خودشون هم سنشون بالا بود...انشاالله خدا براتون حفظش کنه و شما رو هم سلامتی بده