2777
2789
عنوان

سنگینی معده

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 61 پست
حمله های عصبی ضربان قلب بالا اظطراب 

آره منم ضربان دارم 

استرس و اظطرابم دارم 

من متاسفانه هر روز این درده ب جز معدم ی جای دیگه ام میزنه چن روز پهلوی راستم درد میکرد دکتر بهم گفت سنگ کلیه درگیر سونو و اینا شدیم گفتن نیست الان پهلوم خوب شده کمرم درد می‌کنه راه میرم پام درد میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رودل کردی به قول قدیمی ها یا به قول دکترها معده ات ویروسی شده اتفاقا باید چند روز چیز سنگین نخوری ...

هیچی نمی‌خورم ک فقط مایعات میخورم غذا ک دو سه تا قاشق میخورم انگار صد کلیو وزنه شد 

اره خیلی بد میسوزه یهو اینجوری شدم الانم بیحالم خوابم میاد نمیتونم بخوابم 

منم اینجوریم فک کنم همه مثل همه ویروسه 

من دکترم رفتم ب من اشتها آور داده خیر سرش و نوافن :/

هیچی نمی‌خورم ک فقط مایعات میخورم غذا ک دو سه تا قاشق میخورم انگار صد کلیو وزنه شد 

وقتی رودل کنی همون آب روی دلت میمونه و پایین نمیره

خاکشیر بریز توی نصف لیوان آب بجوشون آبش نصف شد یکم دیگه آب سرد بریز 

این کارو چند بار انجام بده وقتی آبش در حد چندتا قاشق شد بخورش

چند وعده بخوری رودل کنده میشه

آدامس بجو

ی قرصی هم هست الان اسمش یادم نیست واسه مسمومیت معده است اگه پیدا کنم واست میفرستم اونم خوبه