2777
2789

سلام بچه ها من ۲۵ رابطه داشتم ۲۷ تنسی خوردم ۶ به لکه افتادم تا الان پریودمم ۱۶فروردین باید میبود،،اما الان این اقلا شبیه پریود نیست نه درد داره نه شدیده یهو شدید میشه بعد قطع میشه لک میشه نمیفهمم چیه،،الان من پریود میشم بلاخره یا نه؟لکه بینی تا کی ادامه داره طبیعیه انقدر؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر قرص اورژانسیه پریودت بهم میریزه بیشتر بدون درده و این علایمی ک داری...ولی دیگه نخور لطفا داغون ...

انقدر قطع و وصلشم طبیعیه یهو شدید میشه بعد کم میشه؟؟تا چند روز ادامه داشته باشه طبیعیه؟میخواستم فردا برم دکتر پس نرم اگه طبیعیه، مرسی عزیزم میدونم راست میگی واقعا بهم میریزه مجبور شدم بخورم برای اولین بار

انقدر قطع و وصلشم طبیعیه یهو شدید میشه بعد کم میشه؟؟تا چند روز ادامه داشته باشه طبیعیه؟میخواستم فردا ...

بعضی وقتا از سه روز تا5روزه اگ بدنت خیلی ضعیف باشه حتی تا ده روز ...من اخرین بار از16لک داشتم تا25.تازه از25پریود شدیدم شروع شد3روز...خیلی داغون میکنه بدنو مخصوصا اگه کم خونی داشته باشی بیشتر اذیت میشی...الان چند روزه که لک داری