2777
2789

سلام توروخدا بیاین کمک  هفته شش بارداریم و تاخالا سونو ندادم یک روز بعد از تاخیر پریود آزمایش دادم بنام ۴۰۰بود الان چند روزه سمت چپ شکمم سمت تخمدانم مرتب گز گز می‌کنه اما لک و خونریزی ندارم ممکنه از علائم حاملگی خارج رحمی باشه؟توروخدا جواب بدین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربشو داشتم ولی علایمی مثل شما تداشتم حتما یه سونو برید

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
نه علائمش این نیست.‌منم سمت چپم امونم رو بریده بود ولی خارج رحمی نبود ولی اولی بود که لکه بینی داشتم ...

شما لولتونو از دست دادین؟

باز تونستین باردار بشید؟

یکی از بدترین تجربه های زندگیم بارداری خارج از رحم که در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۹ با عمل ترکیدن لولم و خونریزی داخلی یکی از لوله هامو از دست دادم😔😔
مرسی ک جواب دادین.یعنی ممکنه چیز بدی باشه؟فردا حتما میرم سونو ولی تا فردا دق میکنم

نه چیزی نیست نگران نباشید درد خارج رحمی غیر قابل تحمله و دردش از کشاله ران و کتف شروع میشه

ربطی نداره که. منک باردار نیستم هر ازگاهی سمت راست یا چپ شکمم گزگز میکنا

این درد شما مربوط ب تخمک گذاری هست.ولی در حاملگی تخمک گذاری انجام نمیشه و من دردم دقیقا سمت تخمدان چپم هست

اون دردی ک داشتین مربوط ب چی بود؟

هیچی طبیعی بود به پام هم میزد که فکر میکردم بازم شاید خارج رحمی باشه ولی مثلا قبل شانه درد و لکه بینی نداشتم.و اینکه یه سنگینی زیر شکمم داشتم که حدس زدم خارج رحمی نیست

هیچی طبیعی بود به پام هم میزد که فکر میکردم بازم شاید خارج رحمی باشه ولی مثلا قبل شانه درد و لکه بین ...

بنظرتوم فردا برم سونو خیالم راحت شه؟از طرفی چون زوده میترسم جنین دیده نشه بدتر استرس بگیرم

بنظرتوم فردا برم سونو خیالم راحت شه؟از طرفی چون زوده میترسم جنین دیده نشه بدتر استرس بگیرم

بتات خوب بوده ماله من بعد ۵روز ۲۴۰ بود تو خارج رحمی.ولی بازم برو یه سونو خیالت راحت میشه.جنین نیست الان رویان که تو لوله ها باشه میبینن