2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فشار خون بالا ربطی به قلب نداره ، ارثی میتونه باشه ، و یا مصرف زیاد نمک 

آخه قبلاً هم اینطوری شده است و ورزش اینا گرفتن ببینن وضعیت قلبش چطوره ولی آخر گفتن قلبش اکیع مرخص شد الان چندروزه دوباره اینجوریه پس دلیلش چی می‌تونه باشه

آخه قبلاً هم اینطوری شده است و ورزش اینا گرفتن ببینن وضعیت قلبش چطوره ولی آخر گفتن قلبش اکیع مرخص شد ...

خب دیگه کسی که یکبار دوبار دیدی فشارش میره بالا این کلا میشه سابقه فشار خون بالا حتما بره زیر نظر متخصص قرص فشار مصرف کنه دوزشم که دکتر تعیین میکنه

والا پیگیری کردیم نتیجه ای نگرفتیم نمی‌دونیم واسه چیه بمون گفتن واسه قلب نی مرخصش کردن

وقتی فشارش بالا میره اب زیاد مصرف کنه چون از طریق ادرار دفع میشه ولی در کل تا همیشه نیاز به کنترل داره بیماریه خاموش و خطرناکی هستش

وقتی فشارش بالا میره اب زیاد مصرف کنه چون از طریق ادرار دفع میشه ولی در کل تا همیشه نیاز به کنترل دا ...

مادرم دو ماه پیش بستری بود بیمارستان بخاطر همین فشار آینده یه سری علائم هم داره هم فشارشه هم بی‌حالی و سردردشه 

نمی‌دونم چرا تشخیص نمیدن مشکلش و اصن فقط یه شب میخوابوننش بد میگن برو خونه 

والا پیگیری کردیم نتیجه ای نگرفتیم نمی‌دونیم واسه چیه بمون گفتن واسه قلب نی مرخصش کردن

خب خوبه بیخیالش نیستین

من بابام مشکل فشار داره در حالت عادی دیگه الان رو ۱۶ هس پایین بیا هم نیس نمیدونن دلیلشو

هرچیزی که فکرشو کنی میتونه باعثش بشه

واقت کمپین میاد دکترا به یه دردی بخورن تو این مورد هیچی بارشون نیس 

خواهشا به پزشکان عزیز برنخوره من خودم از پزشکی خوشممیاد ولی عموما پزشکان کاری از دستشون برنمیاد

بعضی وقتا بعضی چیزا رو خود مریض و خانوادش بهتر می‌فهمن مطالعه کن درباره اینا اقلا حس نکنی هیچی نمیدونی بعد واسه گفتن علائم به دکترا هم بهتر میفهمی چیو بگی چیو نگی

تنها چیزی که میتونستم بگم همین بود

خب خوبه بیخیالش نیستین من بابام مشکل فشار داره در حالت عادی دیگه الان رو ۱۶ هس پایین بیا هم نیس نمی ...

دقیقاااا برا ما هم همینه دکترا نمی‌دونن

مرسی از راهنماییت عزیزم