2821
2789
عنوان

کمک برای غذا

286 بازدید | 36 پست

سلام غذا برای تو راهی چی خوبه؟ چیزی که هم در عرض چند ساعت که بیرون یخچاله خراب نشه و بو بدی نگیره

هم به صورت سرد قابل خوردن باشه

الویه اصلا نمیخوره

کتلت و  انواع کوکو رو بهش فکر کردم ولی گفتن بپرسم شاید پیشنهاد بهتر و خوشمزه تری داشته باشین

تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال‌۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان  عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید

ماکارونی سردشم خوشمزست

یا پیتزا   

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید،نامرد نامردم اگر مردان شما هستید،ترجیح می بخشم از این بعد بی کتابی را،وقتی که آدم های با قرآن شما هستید، می پوسد آخر کنج زندان نابرادرها!یوسف نمی آید اگر کنعان شما هستید،از خوک ها هم بد از این حیرت نخواهم کرد،دیدم که بی غیرت ترین حیوان شما هستید،ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ،من نیستم انسان اگر انسان شما هستید.

پیراشکی سمبوسه 

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                                   به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                           زن = مرد   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پیراشکی سمبوسه 

شانس من بد غذاست ،پیراشکی چون خمیر داره نمیخوره ولی خیلی پیشنهاد خوبیه

واسه داخل سمبوسه چی بریزم به نظرت با توجه به اینکه قراره چند ساعت خارج از یخچال باشه

چون سرده به نظرم مرغ جالب نمیشه میترسم بو بگیره اگه چیزی به نظرت میرسه راهنمایی کن لطفا 

تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال‌۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان  عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید
کوفته😋

مرسی وقت گذاشتی عزیزم ولی کوفته واسه شرایط من خوب نیس 

قراره تو ماشین و بین راه کنار جاده بخوره سخته خوردن کوفته 

بعدم به استرسش نمیارزه یه وقت وسط پخت وا بره چیکار کنم 😅

ماکارونی سردشم خوشمزست یا پیتزا    

لازانیا چی؟ به نظرت سرد میشه خورد؟

مهتر از همه اینکه موادش خراب نمیشه؟ حداقل ۴/۵ ساعت بیرون یخچال شایدم بیشتر🤦🏻‍♀️

لازانیا چی؟ به نظرت سرد میشه خورد؟ مهتر از همه اینکه موادش خراب نمیشه؟ حداقل ۴/۵ ساعت بیرون یخچال ش ...

بندری سالاد ماکارونی 

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

همون کوکو یا کتلت بهترن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟