2777
2789

خدا رحمت کنه مادراتونو...من مادر دارم ولی انگار ندارم اصلا دوسم نداره نه منو نه بچه و شوهرمو.خیلی این روزا بهش احتیاج دارم ولی نیست فقط بلده ازمون سو استفاده کنه.فقط بلده به دیگران محبت بیجا کنه علنا میگه بچه به درد نمیخوره خدایا به آبروی حضرت زهرا و به حق این ماه عزیز قسمت میدم هیچوقت بهم محتاج نشه چون نمیتونم این روزا و فراموش کنم .مادر منو ببخش ولی مادر خوبی نبودی به خدا نبودی

سلام من درکت میکنم

بد دردیه اینکه مادرت بهت بد کنه

نه دل قهر و تلافی داری نه نمیتونی هرگز ببخشیش.

مادرمنم خیلی نامهربونه.

بدجنسی زیاد کرده در حقم.

آرزو میکنم عمرش بلند همراه با عزت و سلامتی باشه

ولی تا قیامت نمیبخشمش هرگز.

الانم فقط به احترام خدا

احترامشو نگه میدارم

اما دلم ازش شکسته و چرکینه.

تنها وتنها دل خوشیم تو این دنیا بابای قشنگم بود

که ۱۱ماهه ندارمش پرکشید و تنهام گذاشت🖤

مادرم کارایی کرد بین منو بابای قشنگم فاصله بندازه

اگه فقط محض رضایت خدا 

یکروزی بابت هر بدجنسی هایی که کرده ازش بگذرم

بابت این یکی بدجنسیش ازش هرگز نمیگذرم هرگز نمیگذرم هرگز💔

عزیزم از خدا میخوام خودش به دلت آرامش بده امیدوارم مادرتون متوجه اشتباه شون بشن و این رابطه ترمیم بشه

نمیتونم درک کنم چه حالی دارین

من مادرم را از دست دادم و در حسرت داشتنش و حضورش در زندگیم میسوزم و چاره ای هم ندارم 

خیلی دوستش داشتم و از وقتی رفت نصف وجودم را با خودش برد

هر روز به یادشم

در تمام موقعیت های زندگیم چه خوب چه بد جای خالیش را حس میکنم و برام ناراحت کننده است 

دلم براش تنگ شده😢

یا رب این نوگل خندان که سپردی به منش                    میسپارم به تو از دست حسود چمنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از خدا میخوام خودش به دلت آرامش بده امیدوارم مادرتون متوجه اشتباه شون بشن و این رابطه ترمیم بش ...

میدونم یه روزی به اشتباهش پی می بره ولی دیگه دیره خیلی دیر

سلام من درکت میکنم بد دردیه اینکه مادرت بهت بد کنه نه دل قهر و تلافی داری نه نمیتونی هرگز ببخشیش. ...

من الان به بودنش خیلی خیلی خیلی احتیاج دارم ولی می‌دونی چیه هیچکس جای مادر آدمو نمیگیره ولی عیب نداره خدا توانشو بهم بده آنقدر بده که به هیچکس محتاج نباشم آمین