2777
2789
عنوان

الان موی کوتاه مده یا موی بلند

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 27 پست
بابا بلندمیشه بااااز فوقش پشیمون میشی بلندنیشه

میدونی دخترم یکسال و نیمشه همش میاد میافته تو موهام هی میکنه منم اعصابم داعون میشه و به این خاطر هی میگم برم بزنم از اون طرف دیگه کلا سشوار باید دستم باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همش نیترسم میگم نرم کوتاه کنم پشیمون شم ولی دیگه میرم فردا صددرصد میرم کوتاه میکنم

ول کن بابا تا بچت پنج سالش بشه بازم همینقدره

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

دقیقا باهاتون موافقم دیگه هرچی گیسوکمنده جلوم ظاهر میشه

نصف زیبایی ما دخترا به موهامونه 

مگه میشه پشیمون نشد مگه کسی باشه که رشد موهاش سریع باشه که مثلا ۳-۶ ماهه حسااابی بلند بشه 

تازه الان نزدیک فصل گرماییم و کم کم هوا داره گرم میشه موی کوتاه دردسرش از موی بلند خیییلی بیشتر میشه 

آدم عرق می‌کنه موهاش کوتاهه نه می‌تونه ببنده نه می‌تونه ول بزاره و....

وای موی فر فقط کوتاااااه 😍😍😍😍 خیلی قشنگ میشههععع

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
نصف زیبایی ما دخترا به موهامونه  مگه میشه پشیمون نشد مگه کسی باشه که رشد موهاش سریع باشه که مث ...

ولی میدونی تو فصل گرما چقدر باز بودن موها حال میده مخصوصا الان که دیگه راحت میشه حجاب رو برداشت

من که کاری به مود بودن ندارم و تصمیم دارم مثل الانم تا ششم مو هام رو کوتاه کنم که پیازچه ی موهام قوی بشه و بعدا خیلی خوب و بدون چربی، شپش و... از موهام استفاده کنم. تازه اصلا به موهات سشوار نزن. موهات میشه بد ترین موهای دنیا🫢ولی در کل موهای کوتاه آدم رو گنگ تر نشون میده مخصوصاً اگه دختر باشه ولی پسرا با موی بلند گنگ تر نشون داده میشن😉🖤🤌