2777
2789
عنوان

میشه شکایت کرد از دختری که

590 بازدید | 19 پست

خانوما میشه از ی دختری ک تو اینستا پیام عاشقانه میده ب شوهره کسی شکایت کرد؟ خود زنه میخواد شکایت کنه ها. 

و اینکه دختره پرو زنگ زده ب زن طرف ک من دوسش دارم و باعث شده زندگی اینا درگیری بوجودبیادتوش.  میشه شکایت کرد؟ کسی کرده؟ اصولا نتیجش چی میشه کاریش میکنن طرفو؟؟ 

parasoo1989@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شوهرش با طرف دوس بوده ک بهتره جدا بشه شخصیت خودش رو خورد کردند و باید بره طلاق بگیره بخاطر خیانت همسرش ولی اگر همسر هیچ کاره است و دختره فقط میام میده ب جرم مزاحمت میتونی شکایت کنی 

#انسانیت
اگر شوهرش با طرف دوس بوده ک بهتره جدا بشه شخصیت خودش رو خورد کردند و باید بره طلاق بگیره بخاطر خیانت ...

ی دختربچه داره و شوهرش بخاطر مسایل کاری با دختره پیام بازی کرده و بعدا ی مقدار جلو رفتنو تموم شده.‌ دختره بعد چندماه هی ب مرده پیام داده و زنگ ب زنه و ....خود مرده ام داره میره واسه شکایت.‌

parasoo1989@
خب چه شکایتی گلم همون دختر میگه شوهرتون مقصرن جلوی اونو بگیر واضح هست جواب سوالتون

نه نه. دوستیشون واسه مثلا شش ماه پیش بوده و تموم شده. الان باز دختره خودش پیام میده و پرو زنگ زده ک شوهرتو دوس دارم. این رفیقمونم زنگ زده ب خانواده دختره ک بیاید دخترتونو جمع کنید. حالا با شوهرش میخواد بره شکایت.‌

parasoo1989@