2777
2789
عنوان

جهیزیه

667 بازدید | 33 پست

سلام 

من برای جهیزیه ام ی سرویس چدن خریدم.4 تا قابلمه و دوتا تابه داره 

نیازه چیز دیگه ایرهم بخرم؟؟؟

تفلون؟استیل؟....؟

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دست کمه خب.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

یه قابلمه تفلن بزرگ که بشه توش به اندازه ۳۰نفر برنج پخت بگیر برای مهمونای زیاد و آش 

یه تابه ی بزرگ بگیر یه وقتایی احتیاج میشه مثلا واسه سرخ کردن کلی شامی برای مراسم خاصی

و یه سرویس تفلن یا استیل

آره تیکه تیکه بخر.

ماهیتابه در ابعاد مختلف زیاد بدرد میخوره.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

نه ميخواي چيكار 

يه دست تفلون يا چدن بخر كافيه 

بعد ديدي چيزي كم داري تك بخر 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
من يه دست wmf آلمان خريدم چهارتا قابلمه يه تابه يه شيرجوش شد ٢٣٠٠ ولى مامانم كوركماز تركيه خريد 500 تومن شد كيفيتشم خوبه

1. منم تركيه خريدم ممنون كه جواب دادى سرويس مادرتون چندتكه است

ادمهاى اين روزگار اين چنين اند با گرك بره ميخورند با چوپان گريه ميكنند  

کارایی های افراد با هم فرق می کنه.به نظر من اون سرویست کافی فقط 1.2 تا قابلمه بزرگ بگیر هم واسه مهمونی هم اش و هم سبزی سرخ کردن نیاز میشه و تفلون باشه.از این سری قابلمه کوچیک که تو هم میرن ارزون هم هستن خ یلی کار راه بندازه .استیل هم اگه می خوای روغن کم مصرف کنی اصلا به درد نمی خوره