2777
2789
عنوان

گل طبیعی .رزین

209 بازدید | 7 پست

سلام دوستان..کسی هست بلد باشه گوی رزینی با گل طبیعی درست کنه بهم یاد بده؟من ی گل رز طبیعی دارم میخام باهاش گوی رزینی درست کنم ک یادگاری بمونه برام

خودت برای بار اول نکنی بهتره امکان داره خراب بشه

با یه رزین کار صحبت کن پست کن برات درست کنه هزینشم کمتر میشه تا اینکه بخوای مواد بخری

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خود رزین اپوکسی کیفیت های متفاوتی داره که توی ایران همشون بدرد نخورن تقریبا ، برند فیلو بین بد و بدتر خوبه ، رزین آزمون و خطاست ، ارتفاع زیاد با این رزین های ایرانی جور در نمیاد و باید دو ، سه سانت ،دو ، سه سانت پیش رفت ، مرحله حباب گیری که با تورچ و‌خلال دندون انجام میشه مهمه ، و نکته ی بعدی بشدت مهمه ترکیب دقیق دو جز هست ، رزین یک واحد و هاردنر نیم‌ واحد باید با هم مخلوط بشن و از باقی مونده چسبیده شده رزین یا هاردنر به ظرف هم غافل نشید چون محاسبات بهم میخوره ! گل رو باید اول فیکس کنید محکم که روی رزین شناور نشه ، باید خود گل یه دوش بگیره با رزین اپوکسی تا هواگیری بشه و بعد توی قالب روش رزین ریخته بشه ، من کارم نیست و تخصص کامل ندارم ، صرفا برای فراغت انجام دادم، چو‌ن به مرور زرد میشه ، بهتره خشک کنید و قاب بگیرید ( یه سری دیدم خیلی خاص میشد کارشون این بوده دسته گل عروس رو یه طور فریز ، خشک میکردن توی فریم )

🚶🏻‍♂️I AM
ممنون ک وقت گذاشتی ولی داخل قالب گوی شکل چطور باید حباب گیری کرد🫠

خواهش میکنم …🌷

معمولا توی همچین قالبی اگه اشتباه نکنم نمیذارن ، تقریبا مثل مکعب میشه و یه طورایی خراطیش میکنن تا شبیه گوی بشه ! اگه بالای سه چهار  سانت هست باید چند مرحله بریزید و با تورچ ( شعله مثلا فندک ) یه کوچولو حرارت بدید تا حباب ها خارج بشه ( باید کنترل شده باشه و نقطه ای نباشه حرارت تا رزین نسوزه !) 

🚶🏻‍♂️I AM
خیلی ممنون.میشه مارک خوب بهم معرفی کنی ک شفاف باشه و تمیز دربیادکارم

ممنونم ، از برند فیلو ‌میتونید استفاده کنید ( ایرانی خب کیفیت بالا نداره البته از چین و تایوان بیشترشون میان به اسم ایرانی )  

لطفا یه سر به وبسایت اپوسکی کار هم بزنید و ازشون بپرسید . 

🚶🏻‍♂️I AM