2777
2789
عنوان

تنهایی

352 بازدید | 25 پست

گاهی از شرایطم از اینک بعد فوت پدر مادرم بعد سه سال هنوز تنهام خسته میشم من بیچاره تا کی باید تنها باشم اهل دوست پسر هم نیستم تا می فهمن تنهام میخوان بیان تو خونه ......حتما باید به خطا برم تا خدا بفهمه تنهایی سخته دیگ اگ امتحانم بود باید تموم میشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خدا داره امتحانت میکنه ببینه چقدر طاقت داری 

توکل کن به خودش کم نیار روحیتو نباز مطمئن باش که هوات رو داره و شک نکن که بهترین رو قسمتت میکنه به شرط اینکه که فقط عاشق خودش باشی 

شاید خدا داره امتحانت میکنه ببینه چقدر طاقت داری  توکل کن به خودش کم نیار روحیتو نباز مطمئن با ...

دیگ چقد امتحان پدر مادرم و که برادرم کشت جلو چشام دیگ چقد بخدا اگ پیغمبر هم جا من بود کم می اورد

دیگ چقد امتحان پدر مادرم و که برادرم کشت جلو چشام دیگ چقد بخدا اگ پیغمبر هم جا من بود کم می اورد

اره میفهمم خیلی خیلی درد آوره ولی نباید روحیت رو از دست بدی فقط فقط به خودش توکل کن شک نکن که کنارته

نه اینجوری نگو تو رو خدا  خدا کنارته پابه پات داره میاد همه چی درست میشه ان شاالله شک نکن  ...

امیدارم همین جوری که شما میگی باشه عزیزم ولی گاهی حس میکنم خدا هم اصلا منو نمی بینه