2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر لر خرم اباد

1329 بازدید | 23 پست

بچهاخداوکیلی بدون تعصب بگید من اصفهانی ام اقاپسر لرخرم اباد ولی اصفهان میشینن فامیلشون خرم ابادن همه میگن این کارو نکن ک پشیمون میشی لطفا دپستان ولرهای عزیزم بدون تعصب منو راهنمایی کنن

بنظرم اختلاف فرهنگی زیاده ممکنه اونا رسمای شما زو نداشته باشن شما هم مال اونا رو 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم با یه اقای لر اشنا شده بودم البته اون عاشقشم شده بود و واقعا پسر خوبو صافو ساده ای بود مهندس بود و من چیز بدی ازش ندیدم اما شنیدم لرا بداخلاقن با زناشون و عروسو بحساب نمیارن

من نظر شخصی خودمو میگم که هر کی با هم قوم خودش ازدواج کنه بهتره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

همه جا بد و خوب داره،ببین خانوادش چطورین بعد تصمیم بگیر 

ی رگ رفیق باز دارن اکثر پسرای خرم آبادی

ولی خب اگر اصفهان بزرگ شده شاید از این جو دور بوده 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

از افرادی که به خاطر اهل فلان شهر چند صد هزار نفری بودن مشتاق وصلت با کسی می‌شن یا برعکس مردد می‌شن؛ جدا تعجب می‌کنم! 

دو برادر تحت یک تربیت و پای یک سفره یکی می‌شه شر خالص و دیگری خیر خالص، چطور همشهری‌هایی که همسایه با همسایه‌ش سالی یک بار رودررو نمی‌شه رو بر مبنای عملکرد هم قضاوت می‌کنید؟!