بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
جانان فکر کنم اسم پسره آخه یکی از فامیلامون اسم پسرش رو گذاشت جانان اما جانا دختره
«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
🦋نون_بربریییی@ملوسکتونم@هیییی_زندگی@ممد_نمکی @sadaf_jan @hlma79 @نسیم75هستم @دختر_قهوه_فروش@آب_آلبالو@شما قشنگ ترین دوستای من هستید،خواستم بگم که عاشقتونم😍تو غیر ممکن ترین رویای منی🥀.....تو غمگین ترین غم پنهان دلمی❌️❌️آقایان محترم لطفا احترام خودتون رو نگه دارین❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️همچنین حق شرکت در تاپیک بنده رو ندارید❌️ریپلای و لایک هم نکنید❌️
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖