2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی مشکوکه

210 بازدید | 14 پست

یه خلاصه بگم بدونید پیش زمینه چیه...ما یه ساله ازدواج کردیم ، ازدواجمون اشتباه بود چون خیلی با هم اختلاف داریم... شوهرم یه ادم خود رأی ، مستبد و خودخواهه که اگه نتونه  حرفشو به کرسی بنشونه قهر میکنه و ... 

اینم بگم که بهش اعتماد ندارم چون خیلی زرنگه

حالا این آقا چند وقته گیر داده به نام من سیم کارت و کارت بانکی بگیره که تراکنش مالی به نامش نباشه که واسش مالیات ثبت نشه! یه خانوم با سیاست یه راهکاری به من بده که بدون اینکه مستقیم درخواستشو رد کنم بهونه بیارم و انجام ندم... سیم کارت عب نداره ولی کارت بانکیو چطور بپیچونم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان کارت به نام شما باشه برا شما مالیات میاد طبق همون تراکنش‌های که گفتند،ماهانه بالای ۳۵ تومن و صدتا تراکنش

اگه کمتر این  مبلغ رو انتقال میده مشکلی نیست ولی در غیر این صورت قبول نکن،شاغلی؟،

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
فکر نمیکنم  کارت شما و همسرتون فرقی نداره از نظر مالیات

مالیات کارت خودمو خودم باید بدم... اگه دعوامون شد این پونصد میلیون مالیات داشت من از کجا بیارم بدم؟ در کل بهش اعتماد هم ندارم

هیچ بهانه و سیاستی لازم نیست

خیلی رک و مستقیم بی حاشیه بگو نه و تمام

قبول نکن

لازمم نیست دلیل و بهانه بیاری

قهر کرد؟ به جهنم

میخواد نهایتا یکی دو هفته یا اصلا یکماه قهر کنه به درک

بهتر از دردسرهای بعدشه

یادبگیر این زندگی مشترک برای هردوی شماست و توام به اندازه اون آقا حق نظر دادن و تصمیم گیری داری

کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری  
مالیات کارت خودمو خودم باید بدم... اگه دعوامون شد این پونصد میلیون مالیات داشت من از کجا بیارم بدم؟ ...

ببینید بجز پولشویی اگه طرف شغل خاصی نداشته باشه تو دستگاه دولتی شناخته و پیگیری نمیشه 

🧔اقا هستم