2777
2789
عنوان

چراهمسایه خونه قبلیمون

211 بازدید | 9 پست

مایکساله خونمونو فروختیم اومدیم یه محله دیگه همسایه پایینیمون خیلی بلاسرمون آورد درحدی که افسردگی گرفتم رفتم پیش روانپزشک ازیکی ازهمسایه ها شنیدم اونی که جای ما اومده تلویزیونو زیادمیکنه بچه هاش سروصدادارن خونمونو به بنگاهی فروختیم اونم خونه روداداجاره گفت چون محلمون بدردنمیخوره کسی خونه رونخرید دادمش اجاره حالامیخوام بدونم مستاجره قراردادش روتمدید کرده یعنی همسایه پایینی اذیتش نمیکنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ما هم همسایه پایینی خونه فبلیمون اذیت میکرد دختر من دوسالش بود ساعت مثلاً نه صبح بیدار می‌شد دائم زنگ بالا رو میزد که بچت از سر صبح تا حالا داره می‌دوه هرچی میگفتم بابا بچه من دوسالشه تا نه هم خواب بوده چطور شما اذیت میشید تو گوشش نمی‌رفت خیلی مرد بی ادبی بود من که از اونجا اومدم بیرون ولی واگذارش کردم به خدا

چون خیلی اذیتمون کرد میخوام تقاص پس بده

منم امیدوارم تقاص پس بده به خدا بچه من اینقدر آروم و بی سروصدا بود نمی‌دونم چرا اینقدر اذیت میکرد احتمال زیاد مشکل روحی روانی داشت

چون خیلی اذیتمون کرد میخوام تقاص پس بده

تا زمانی که ذهنت درگیرش باشه هنوز اذیتی

رهاش کن

ذهنت رو‌ خالی کن،،،از زندگیت لذت ببر ،،چه اهمیتی داره حالا تقاص بده یا نه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....