2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد این کیس چیه

131 بازدید | 15 پست

خانواده خیلی خوبی داره خانوادش اصالت دارند و از لحاظ فرهنگی شبیه به هم هستیم متولد ۷۸ هست 

تازه کارشو شروع کرده اما درآمد خوبی داره از اطرافیان شنیدم که کارش خیلی خوبه و زرنگه 

درسشم داره تو همین حیطه کار ادامه می ده 

از خودش هیچی نداره فعلا اما وضع پدرش خوبه 

اخلاقش رو نمی دونم ولی شنیدم یکم تیکه پرونه نمی دونم در چه حدی درسته 

قیافش به دل خودم نشسته 

قدش متوسطه لاغره 

ولی آبجیم میگه این چیه فردا دوست و رفیقات مسخره می کنند

خب از حقم نگذریم نامزد خواهرم خیلی خوشتیپه 

خواهرم و زنداداشم می گن عجله نکن صبر کن امسال کنکورتو بده برو کیس های بهتر هستند 

ولی من واقعا از غریبه ها می ترسم این آشناست 

نمی دونم واقعا 

قیافش بد نیست ولی ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه میگن کنکورت رو بده کیس های بهتری هستن چرته منم گول همین حرف ها رو خوردم 

هر موقع که خودت صلاح دیدی و آمادگیش رو داشتی و طرف هم آدم درستی بود قبول کن گلم اگر دودولی قبول نکن نمیدونم 

فقط احساسی تصمیم نگیر 

متولد ۷۸ خیلی کوچولو هست پسرایی که جوانی نکردن مخصوصا با این اوضاع اقتصادی ۳۰ اینا بشن یه بچه هم اویزونشون ،خودشونو با همسناشون مقایسه میکنن میگن خاک تو سرما بقیه چی کار میکنن ما چی اونوقت که خیاتت و رفیق بازی شروع میشه پسر زیر ۲۸_۳۰خیلی کوچیکه

متولد ۷۸ خیلی کوچولو هست پسرایی که جوانی نکردن مخصوصا با این اوضاع اقتصادی ۳۰ اینا بشن یه بچه هم اوی ...

۷۸ میشه ۲۵ ساله خب به تظرم مناسبه واسه یه پسر بعدشم ببخشید جوونی رو شما تو چی معنی می کنید حال و لذت بیهوده جوونی به اینه که نیرو داری زندگیت رو بسازی