2777
2789
عنوان

دلتنگی‌قبل طلاق

255 بازدید | 16 پست

دوستان تاپیک قبلیم نوشته بودم که قراره ازشوهرم جداشم.بازم خلاصه توضیح میدم.چهارساله ازدواج کردیم این مدت عاشق شوهرم بودم ولی چندباربخاطر الکل خوریاش وکتکاش رفتم خونه بابام وبا پادرمیونی برگشتم سرزندگیم.این اواخرقراربود بچه داربشیم که دکتراگفتن تخمک اهدایی وای وی اف باید بکنین.توی‌دعواهامون میگفتم اگه ادم نشی وبازم فحش‌وکتک کاری‌داشته باشی‌دلم نمیخوادازت بچه داربشم.من قصدم این بوداصلاح بشه که دیدم یجورایی حرفو به طلاق‌توافقی کشوند گفت اگه بمونی و بعدیه بچه دیگه بچه دارنشی من زن دوم میگیرم(احساسم میگفت شوخی‌میکنه تامنو دک کنه)چندبارم گف اگه دوسم داری سد راهم نشو جداشیم بذار به ارزوم برسم(ارزو داره سه چهارتا بچه داشته باشه)گف اگه رفتی خونه بابات دلتنگی‌نکن بهم اصلازنگ نزن احساسی تصمیم نگیر برو پی‌زندگیت.

یجورایی منم قانع شدم دلم براش میسوخت گفتم باشه جداشیم.منو اورد گذاشت خونه بابام و رفت.از فرداش شدیدا دلتنگ شدم و نفسم بالانمیاد همش میگم چرا قبول‌کردم که جداشم؟کاش نمیومدم ومیموندم سرزندگیم.چندبار زنگ زدم باگریه گفتم پشیمونم بیادنبالم من زندگیمو دوس داشتم🥺ولی سردحرف‌زد گف ماقرارمونو گذاشتیم همه فهمیدن دیگه این زندگی‌زندگی‌نمیشه.

بچه ها اصلا حالم خوب نیست میخوام برگردم خونم باهمه بدیا وخوبیاش خیلی دوسش دارم ودلتنگشم انگارخواب‌میبینم که دارم جدامیشم عذاب وجدان دارم میگم کاش براش کم نمیذاشتم ولی‌دیگه راه برگشتی نمونده برام دارم اتیش میگیرم بابام نمیذاره برگردم شوهرمم تصمیمشو گرفته جداشیم. بنظرتون چیکارکنم؟زنگ بزنم بهش چی‌بگم تا از طلاق منصرف شه؟

دلم میخواد برم پیش دعانویس‌دعای محبت قوی بگیرم تا دوباره دوسم داشته باشه بیاد دنبالم. از یه طرفم میترسم برگردم و کلی هزینه ای وی اف کنیم وبچه دارنشم اونم عقده به دلش بمونه و یه عمر مدیونش بشم.همش میگم شاید بعد من خوشبخت شد من اگه برگردم حس سربار بودن میکنم چون خودش گفت سد راهم نشو و خیلی سرد حرف‌زد. شاید برامون دعای سردی گرفتن؟ برم دعای محبت بگیرم از طلاق منصرف شه؟با این کار مدیونش نشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز 

من زندگی شما رو نمیدونم

ولی ولی مردی که انقدر راحت میگه باشه طلاق، دلتنگ نشو

یعنی دل کنده

پس شما هم دل بکن و از خدا بخواه، بخت و سرنوشت خوب برات بنویسه

الکل خوردن چیز کمی نیست، قدیما بهش میگفتن حرومی

حرومی حرومه، 

پس با خیال راحت و توکل جدا شو و برای خودت سرگرمی بساز

میگن وقتی بی دلیل حالت بده یکی دلتگنته و داره بهت فک میکنه 

عزیزممممم😔 

شوهر منم میگه بیا جدا شیم 

اما ما یه دختر داریم

میگه به درد هم نمیخوریم

واقعا دعای محبت اثر داره؟

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
عزیزممممم😔  شوهر منم میگه بیا جدا شیم  اما ما یه دختر داریم میگه به درد هم نمیخوریم و ...

نمیدونم عزیزم منم تاحالا امتحان نکردم ولی اگه اثر داشته باشه دودلم که بگیرم یا نه چون میترسم یه عمر بگه چرا برگشتی‌و نتونستی بچه بیاری برام 

تو تاپیکات خوندم یه بار دعای محبت گرفتی اثر داشته براتون؟

تخمک اهدایی  کارهاش راحت تر از اسپرم اهداییه با خیال راحت زندگیتو بکن

یعنی میگی دعا بگیرم و برگردم سر زندگیم و با تخمک اهدایی بچه دار شم؟ اون دلش سه تا بچه میخواد منم تخمدانام تنبله و کیست ده سانتی داشتم که عمل جراحی کردم میتونم بچه دار شم؟

نمیدونم عزیزم منم تاحالا امتحان نکردم ولی اگه اثر داشته باشه دودلم که بگیرم یا نه چون میترسم یه عمر ...

عزیزم پولشو دادم هنوز دستم نرسیده

منتظرم بیاد ببینم چطور میشه

اگه اثر داشت حتما بهت میگم

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم
یعنی میگی دعا بگیرم و برگردم سر زندگیم و با تخمک اهدایی بچه دار شم؟ اون دلش سه تا بچه میخواد منم تخم ...

آره عزیرم خیلیا با تخمک اهدایی بچه میارن

اصلا نگران نباش

برگرد سر زندگیت

آره عزیرم خیلیا با تخمک اهدایی بچه میارن اصلا نگران نباش برگرد سر زندگیت

من خیلی دلم میخواد برگردم و همه اینا خواب باشه ولی اون نمیخواد برگردم میگه باهم اینده مون خوب نیست به نفعته طلاق بگیری و تموم کنی