2777
2789
با پرو.کسی هم میشه

اصلا فیلتررر شکن ندارم میتونی از یه طرق برام بفرستی؟

خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خصوصی بیا برات بفرستم 

میشه؟😮

خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان 

سلام عزیزم خوبی

نخواستم توی تایپک خودم بگم چون جاریم میبینه

برادرم مریضه بابام بزور داره از خرجش بر میاد دیگه پولی واسه جهاز من نداره بخاطره همین خودم مجبورم بخرم دنبال چیز های ارزونم بخاطره همین همه وسایل ها از مد افتاده میشه چیز های شیک پول شیک هم میخواد

سلام عزیزم خوبینخواستم توی تایپک خودم بگم چون جاریم میبینهبرادرم مریضه بابام بزور داره از خرجش بر می ...

قضاوت کردن اینجوری میشه هاا

چقد ناراحت شدم دختر😔

ایشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم 

قصد و نیت بدی نداشتم اصلا خیلی کم پیش میاد کامنت این شکلی بزارم توروخدا حلال کن ایشالله سایه پدر مادرت صد سال بالا سرتون باشه 

قضاوت کردن اینجوری میشه هااچقد ناراحت شدم دختر😔ایشالله بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم قصد و نیت بدی ...

قربونت بشم فدای سرت عزیزه دلم دیگه روزگاره دا واسه ما هم اینجوری رقم خورده 

سلام عزیزم شما بارداری؟؟؟😍هفته و روزمون یکیه ✅

💙۱۴۰۳/۶/۲۴  بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿

سلام عزیزم آره نی نی دارم😍😍وای راست میگی چه با حال

چندم موعدتون بودعزیزم؟

💙۱۴۰۳/۶/۲۴  بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم ۱۴۰۳/10/2 جنسیت تو فهمیدیم رنگ دنیامون آبی شد🧿😍🩵۱۴۰۴/1/28 صحیح و سالم بغل گرفتیمت 🥺🤱👣خدایا شکرت 🙏👶💙🧿