2777
2789
عنوان

کدبانو اینجا پیدا میشه؟

97 بازدید | 18 پست

سلاام 

میخواستم سالاد ماکارونی درست کنم 

همیشه هم درست میکنم ولی اون عطر و طعم سالاد ماکارونیای بقیه رو نداره نمیدونم چرا

شما چطوری سالاد ماکارونی درست میکنین؟

Mama told U ... DONT reply to him  باور کنین من ازدواج نکردم تاپیک اول مال من نیست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اویشن بزن 

ممنونم 

من داغ داغ ماکارونی رو که ابکش میکنم بهش موادو اضافه میکنم شنیدم اشتباهه آره؟

Mama told U ... DONT reply to him  باور کنین من ازدواج نکردم تاپیک اول مال من نیست  

دلمه خیارشورنگینی خوردمیکنم،ذرت ونخودفرنگی ژانبن وتنه ماهی نمک سس شویدخشک کم میریزم و باماکارونی قاتی میکنم میزارم یکی دو ساعت تویخچال میمونه عالی میشه😋بعضی وقتام گوجه نگینی خوردمیکنم کماتوش میریزم همسری دوس داره

ادویم فقط نمکه، هیچچچچ ادویه‌ای نمیزنم.. 

سینه مرغ ومکعبی کن و باآب ونمک وکمی فلفل آبپزکن. 

ماکارونی شکلی آبکش شده و کامل خشک نشده. 

نخودفرنگی پخته. 

سیب‌زمینی آبپز مکعبی شده. 

خیارشور نگینی درشت. 

سس مایونز مقداربه دلخواه، فقط کم نباشه. 

بعده آماده شدن 3ساعت یخچال بعدسروکن. 

موقع سرو باگشنیز ساطوری وکالباس نگینی هم میتونی روشو تزئین کنی. 

💜💜💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
ممنونم  من داغ داغ ماکارونی رو که ابکش میکنم بهش موادو اضافه میکنم شنیدم اشتباهه آره؟

بله عزیز اشتباهه،چون داغ که هست هر چی سس بزنی می‌ره بخوردش،

من ۱سومش ماست میزنم،سیر هم رنده میکنم خیلی طعمخوبی میده،روغن زیتون هم اگه دوست دارید بزنید،کالباس و خیارشور و ذرت ،ی کم هم پیازچه، 

ی طعم متفاوت و خاص میده بهش، ی بار امتحان کن

ما اونجوری ک دلمون میخواست زندگی نکردیم...اونجوری زندگی کردیم ک مجبور بودیم...
باید کامل آبکشی کنی که هم خمیرنشه وبه هم نچسبه هم خنک میشه میزاری آبش می‌ره وباموادقاتی میکنی

ممنونم عزیزم