2777
2789

سلام وقت همگی بخیر باشه..

خانما منو همسرم هر دو سر کاریم و شاغلیم ..همسرم توی پترپشیمی هست ومهندسه و حقوق بالایی داره

شب بله برون همسرم گفت خونه دوتا دارم هر کدوم  رو لاوین گفت همون رو میچینیم.. من هیچ توقعی از خانواده خودم و خانوادع لاوین ندارم.. زحمت هارو کشدید و ما رو ب اینجا رسوندین.. لطفا بقیش رو بسپارید به ما دوتا

خانواده همسرم چیزی نگفتن و قبول کردن

اگ هستید بقیش رو بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع کردیم داریم وسایل رو می خریم و خواستیم بریم بچینیم که گوشی همسرم زنگ خوردپدرش بود گفت بیا خونه پدر بزرگت اوضاع خوب نیست..

من همراه همسرم بودم چون راه دور میشد منو بریونه باهاش رفتم که کاشکی نمیرفتم..

من هنوز دم در حیاط بودم صدای دعواشون می یومدصدای عمه هاش همه بلند و درگیریبا تعجب نگاه میکردم که چی شدهخبلی خانواده با شخصیتی هستن این کارا بعیدهمه پست دارن

سه سال بعد... 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

منو همسرم وارد شدیم سلام کردیم هنوز لباس های سر کارم تنم بود..

واسه اولین بار جوابمو ندادنعمه بزرگش روبه همسرم کرد گفته زنتو چرا اوردی.. هنو عروسی نگرفته تو مستشی خدا ب داد بعدت برسع