2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خواهر شوهر افتضاح

با مادرشوهر عالی مدیریت هم اینه که میرم خونشون با مادرشوهرم کلی گرم میگیرم و با خواهر شوهر میاد یه سلام سرسری میکنه میره تو اتاقش

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

همه‌ی مدیریت برمیگرده به شوهر .اگه بلد باشه چکار کنه هیچ مشکلی پیش نمیاد 

البته من خودم تا اونجایی که بتونم ازشون دوری میکنم و فاصله میگیرم .ماهی یبار فقط میرم خونه مادرشوهرم دو ساعت میشینیم برمیگردم

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

با خواهر شوهر افتضاح با مادرشوهر عالی مدیریت هم اینه که میرم خونشون با مادرشوهرم کلی گرم میگیرم و ب ...

خب با خواهرشوهری که اینطوریه و مادرش پشتشه چیکار باید کرد؟؛ من مادرشوهر بخوام خوشحال کنم باید اول دخترش خوشحال کنم اونم رفتاراش ناشایسته 😞

لطفا لایک نکنین مرسی💝

با هم خوبیم،،خانواده ی همسر من یه سیاست خوبی دارن اینه که دنبال بحث و تفرقه نیستن که نه خودشون اذیت بشن و نه ما،،فکر خوشی خودشونن مادرشوهرم فکر جمعای دوستی خودشه چون زود پدرشوهرم فوت کرده یاد گرفته چه جور اوقات خودش رو پر کنه و درگیر عروس و داماد نباشه.

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

به شدت موذی و پشت سر غیبت کن هستن همشوووون

یعنی باهات خوبم باشن بازم باید یه چیزی پشت سرت بگن دیگه

فرهنگشونه🤷‍♀️

منم باهاشون در نمی افتم با سیاست و احترام باهاشون رفتار میکنم که حد خودشونو تو رابطه باهام بدونن 

اصصصصلا نمیذارم صمیمی شن

خوب و رسمی ، خیلی احترام میذارن و اصلا دخالت نمیکنن و منم دوستشون دارم و احترام میذارم....مدیریت راب ...

جسارتا چند وقته عروسشون هستی؟! 

لطفا لایک نکنین مرسی💝