2777
2789
عنوان

اگه کیسی برای ازدواج خیلی مناسب باشه ولی یه اشکال ....

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 31 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اختلاف سنی من و بابام ۱۷ ساله من دوس ندارم چون علایق و تفکراتشان فرق داره اون مال ۲ دهه قبل م ...

دختره هم همین مطلب رو میگه اما خانوادش می گن کلی حسن داره 

پسره از لحاظ ظاهر اوکی یعنی بهش نمی خوره سنش کمتر می زنه اما باز صحبت نشده تا طرز عقیدش 

نه 

خودم که 23 هستم طرف 40 

جدا از عدم و تفاهم اگه خواستگار سنتی باشه اصلا نمیتونم مردی که با این اختلاف سنی خواستگاری میره رو درک کنم 

یکی رو میشناسم با اختلاف 18،ساله ازدواج کرد سن دختر کم بود الان بعد از چند سال پشیمون شده دادگاه هم ازش دلیل واسه طلاق میخواد، دختر وقتی اختلاف سنی رو میگه میگن مگه چشم نداشتی اینم دلیل نیست برگرد سر زندگیت 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
دختره هم همین مطلب رو میگه اما خانوادش می گن کلی حسن داره  پسره از لحاظ ظاهر اوکی یعنی بهش نمی ...

خوب حس داشته باشه ا ل عقیده و تفکر طرف مهمه

اصلا به این فکر کردین چرا میخاد دختر کم سن بگیره ؟

معلومه ک منفی  این ادم یعنی یه گزینه نداره ک 5 سال کوچیک تر باشه باید بره بچه خودشو بگیره؟؟؟؟ ...

😂 چی بگم والا کویا به دخترای همسنشون اعتماد ندارند فامیله دور هستند می شناسند عروس خانم رو 

خب عروس دختر عموم هست خیلی هم زیبا هست یعنی 

خوب حس داشته باشه ا ل عقیده و تفکر طرف مهمه اصلا به این فکر کردین چرا میخاد دختر کم سن بگیره ؟

از دختره خیلی خوشش امده دختره هم واقعا زیباست یعنی بعددمی گفته من فکر کردم دخترتون سنش بیشتره نگاه کردم خوشم امده چون دختره درشته یکم اما فوق العاده زیباست بعد الان دیگه نمی تونه دل بکنه 😂

اون آقا چرا نمیره خانوم هم دوره ای خودش رو بگیره ؟ عاشق شده یا دنبال بچه ساله؟

والا میگه اعتماد ندارم اکثرا دخترای همین خودم یا ازدواج کردند یا رابطه داشتند از طرفی از دختره خوشش امده خیلی زیاد