2777
2789
عنوان

من ۲۸سالمه مجردم

524 بازدید | 19 پست

تاآخرعمرنمیخوام شوهرکنم چون بابام به مامانم خیانت کرده مامانموبدبخت کرد ازازدواج سیرشدم بنظرتون دوست پسرداشته باشم بده؟ ولی ازدواج نکنم قبلا دوست پسرگذری زیاد داشتم ولی میخوام چندسال بایه نفرباشم بدون ازدواج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما که بخاطر ترس از خیانت ازدواج نمیکنی ، چند سال هم نمیتونی با کسی توی رابطه بمونی 

بهتره بری پیش مشاور تا این ترستو کنترل کنی 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بده 

چون پسرا اشغالن 

اگر که به هیچ عنوان وابسته نمیشی و اصلا علاقه مند نمیشی 

بشو 

در غیر این صورت به باد میری

اولا بخوای چند سال دوست بمونی باید زیر بار رابطه هم بری

بعدش ممکنه حتی حامله ام بشی 

یا تهش بره ازدواج کنه و با خفت از زندگیش بیرونت کنه. 

فقط در صورتی که اصلا علاقه مند نمیشی خوبع

چون خیانت رودیدید طبیعیه اعتمادنداشته باشی 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

پدرت به مادرت از لحاظ قانونی تعهد داشت و همچین نتیجه ای به بار اومد فکر میکنی پسری که بهت هیچ تعهدی نداره باهات چیکار میکنه؟ فقط دلشکستگی سو استفاده  و از بین رفتن عزت نفست

🌃🏙
چجوری؟ ینی با هم زندگی میکنن و‌همه در جریانن ولی محرم نیستن؟

باهم زندگی نمیکنن برادرشوهرم واس جاریم خونه اجاره کرده همه مخارج از جمله خرجی دماغ عمل کردن  جدیدا هم میخواد واسش ماشین بخره طلا خریده ولی تو شناسنامه باهم عقد نیستن برادرشوهرم بیشتر پیش مادرشوهرم اینا میمونه 

والا این جاریم ن بچه آورده ن خودشو خیلی درگیر شوهر داری میکنه صد برابر من شوهرش براش خرج میکنه 8سال ازم بزرگ‌تره ولی چ غر و فررری دارن

باهم زندگی نمیکنن برادرشوهرم واس جاریم خونه اجاره کرده همه مخارج از جمله خرجی دماغ عمل کردن  جد ...

حالا از نظر محرم بودن اینا یه داستان ، برام سواله خونواده ی دختره چجوری کنار اومدن 😯

حالا از نظر محرم بودن اینا یه داستان ، برام سواله خونواده ی دختره چجوری کنار اومدن 😯

والا واس منم عجیبه دختره پدر و مادرش روستاهای شمالن ولی جالبه برادراش اینجا هستن و هیچ مشکلی هم با این موضوع ندارن دختره گاهی میاد خونه مادرشوهرم  اینا 

رابطشونم اخه برای یکی دوسال نیس ده سال همینطوری مونده ولی برادرشوهرم از نظر مالی بشدت ساپورتش میکنه