2777
2789
عنوان

امتحان نهایی

121 بازدید | 12 پست

دوستان شما امتحان نهاییتون رو چطور دادین؟خواهرم تجربیه خیلی استرس داره بنظرتون چی بخونه و چیکار کنه استرسش کم بشه و نمره بهتری بگیره مخصوصا تخصصی هاش؟به درخواست خودش تاپیک زدم 

منم تجربی ام،لایک کنید بیام تاپیکو ببینم😕

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نمیتونین با قاطعیت بگید که کتاب درسی کافیه....قطعا اینطوری نیست 

من که نگفتم. گفتم کتاب درسی صفر تا صدش باید از بر شد بعدش نمونه سوال که میتونه نهایی های سال قبل یا کتاب فرمول بیست و پرسوال باشه که کلی نمونه سوال داره!! 

من خودم اینارو از چندین نفر رتبه برتر و دبیرهای معتبر پرسیدم حالا دیگه به خودتون ربط داره که چطور برای نهایی آمادگی کسب میکنید.