2777
2789
عنوان

بی بی چک📸

130 بازدید | 13 پست

دوتامدیکور هاله انداختن

مارک روژانم زدم سریع هاله انداخت

نمیدونم توعکس مشخصه یان

این روژان تازه زدم👇

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو برو آزمایش فردا  چرا هی بی بی‌ چک هدر میدی🤣

دوستدارم خوب مطمعن بشم

لطفا برای شنیدن صدای قلب نی نیم یه صلوات بفرستید🤍🌱روزی تمام منتظرا🤍🌱         الهم صله الله محمد وال محمد🤍🌱
ما که عکسی نمیبینیم.  بجای ۳ تا بی بی چک حروم کردن برو ازمایش بده

گذاشتم

مطمئن شدن نمیخواد. اگر عقب انداختی برو آزمایش 

🥲🥲

مثبته پس  از این خودکاریا بخر اینا ب درد نمیخوره اون یزره خط بندازه مثبته چون درصد خطاش صفره ...

عکسو دیدی؟ اخه ممکنه هم مدیکور مثبت کاذب بده هم روژان؟

اره برا من همیشه خط مینداخت خوشحال میشدم بعد پریود میشدم فقط خودکاری خوبه حتی اولشم باشه پررنگ میش ...

خودکاری من زدم قبلا هاله الکی میداد اصلا خوب نیست. ولی مدیکور ایقددددد زدم همیشه هم درست بود و منفی بودن🥲🤣

تا که یه بار زدم و مثبت شد سر پسرم