2777
2789

جا پارک نبود .ماشینمونو گزاشتیم موقتا جلوی در خونه اونا .شماره هم گزاشتیم .من و شوهرم هی میرفتیم جلوی پنجره تا ببینیم مشکلی نباشه. این وسط دخترم نگو گوشی شوهرمو برداشته از دسترس خارج کرده . یدفه رفتم جلو پنجره دوباره سربزنم دیدم زنه از ماشینش اومده بیرون داره با پاش لگد میزنه .اونقدر اعصابم خورد شد واقعا ادم اینارو میبینه دیگه دلش نمیخاد بکسی رحم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرکنم این صفات برای هر دوتون صدق میکنه

اونم وقتشو از سر راه نیاورده که بچه شما خوش خوشان گوشی از دسترس‌ خارج کنه

من بودم پنچر میکردم

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

لگد زده که صدای دزدگیر درآد خب

اونم تقصیری نداشته ماشینتون بدجا پارک کردید،تلفنم که از دسترس خارج شده.تا کی باید منتظر شما میموندن

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

شاید میخواسته دزد گیر فعال بشه  وقتی جلوی خونش،پارک میکنین شماره هم دردسترس نیست گیج میشه دیگه ...

میشناسه که مارو .زنگ میزد .حالا تو این ده سال یبار همچین اتفاقی افتاده . واقعا سر همو که نباید ببریم سر یجای پارک

میشناسه که مارو .زنگ میزد .حالا تو این ده سال یبار همچین اتفاقی افتاده . واقعا سر همو که نباید ببریم ...

درست میگی باید باهم مهربون ترباشیم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

وای همسایه ماهم ماشینش همیشه جلو در خونه ما پارکه  پارکینگ اش و مغازه کرده ماشین و جلوی خونه م ...

میدونم کار بدیه ولی تو این ده سال یبار همچین موردی پیش اومده  

میشناسه که مارو .زنگ میزد در خونمونو  . واقعا سر همو که نباید ببریم سر یجای پارک