2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تلاوت های عبدالرحمن مسعد گوش بده خیلی صدای زیبایی داره صداش خیلی به دل میشینه ادم رو عاشق خدا میکنه منکه با شنیدن تلاوت هاش به خدا نزدیکتر شدم و عاشقش شدم 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

و خدا همین نزدیکیست لای این شب بو ها.پای ای کاج بلند.....و خدا حبل الورید از رگ گردن بهت نزدیکتره.خدا عزیز من تو نماز و روزه وحج و اینا نیست.خدا تو قلبته.نمیگم نماز نخون یا روزه نگیر.منطورم اینه اگه نخوندی هم که خدا ازت روی گردانی نمیکنه.خودت رو بشناس که سودمندترین دانش هاست.امام علی ع

خودمم دوست دارم بخونم ولی نمیتونم

من یه دوست صائبی داشتم مسلمان که شد زیر پتو داز کشیده نماز می‌خواند از ترس اینکه مبادا پدر و مادرش وفامیلش بفهمند 

کلا نماز رو چون واجب خوند خدا اجازه داده در هر حالتی میشه خوند

من خیلی سرگشته بودم‌و نماز نمیخوندم و بی هدف و‌کلافه بودم و غرق تو دنیایی ک ته نداره..نمازمو شروع کردم و نمیگم خیلی طبق اصول و قوانین ولی میخونم و با خدا خلوت میکنم..خیلی ارومم الان و حس خوبمو باهیچی عوض نمیکنم..

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

عزیزم شکر گزاری خوبه ولی اصل شکرگزاری همون نمازخوندنه

نمی تونم که نمیشه تازه هرچی سنت بالاتر بره سخت تر میشه برات ، لطفا از امروز شروع کن کاری نداره که ده دقیقه زمان میبره 

ابن همه تو قرآن به نماز توصیه شده مطمئن باش اثرش تو زندگیت خیلی زیاده هم تو این دنیا هم اون دنیا