2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت باعکس ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 36 پست
۲۷

جالبه هم سن هستیم بنظرم اگه مشکلی نداری توهم سه ماه اصلاح سبک کن تامحرم نی نی تودلته

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرم سرش و شکمش و جمجمع و همه چیش

اگه هفته دیگه رفتم وتشخیص دکتر بانظرت یکی بود به عنوان پزشک نی نی سایت تگت میکنم

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
اگه هفته دیگه رفتم وتشخیص دکتر بانظرت یکی بود به عنوان پزشک نی نی سایت تگت میکنم

😅😅باشه گل

انشالله ک سالم باشه و سلامت

و همونی ک خودت میخوای😘

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
😅😅باشه گل انشالله ک سالم باشه و سلامت و همونی ک خودت میخوای😘

ممنون بخدا من اصلا جنسیتش واسم فرقی نداره چون سه سال زجروحرف حدیث دیگران تحمل کردم الان فقط آرزومه سالم بدنیابیارمش اماخونواده خودم پسر میخان وخونواده همسرم دختر خودمونم که بیطرفیم حالا هرچی بشه🤣

جالبه هم سن هستیم بنظرم اگه مشکلی نداری توهم سه ماه اصلاح سبک کن تامحرم نی نی تودلته

انشالله خدا ازدهنت بشنوه 

میشه بگی چیکاراباید بکنم.

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏

دختر

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺