2777
2789
عنوان

شوهرم بعدازخیانتش توبه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 32951 بازدید | 284 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم آنی تصمیم گرفتم بدون هیچ فکری.

همیشه به شوهرم گفته بودم خیانت حتی درحدفکرخط قرمزه منه.

چمدونموبستم ودخترموبرداشتم وآژانس گرفتم به مقصدخونه بابام.

توراه زنگ زدم پدرشوهرم وگفتم من دارم میرم ودیگه برنمیگردم.اون بنده خداهم هی میپرسیدچی شده؟گفتم پسرتون کاری کرده که من شرمم میشه بگم وازخودش بپرسین.

منم آنی تصمیم گرفتم بدون هیچ فکری.همیشه به شوهرم گفته بودم خیانت حتی درحدفکرخط قرمزه منه.چمدونموبستم ودخترموبرداشتم وآژانس گرفتم به مقصدخونه بابام.توراه زنگ زدم پدرشوهرم وگفتم من دارم میرم ودیگه برنمیگردم.اون بنده خداهم هی میپرسیدچی شده؟گفتم پسرتون کاری کرده که من شرمم میشه بگم وازخودش بپرسین.

افرین 

بچه ها میگم این نی نی سایت ویس نداره؟والا بخدا حرف میزنیم میفرستیم...چیه تایپ

آرزو دارم که دل جایی گرفتارت کند/با رقیب تندخویی همسرو یارت کند/یک شبی آید به خوابت بعد چندین انتظار/دل تپیدن های شوق از خواب بیدارت کند

رسیدم خونه مامانم وتادروبازکردن خودموانداختم بغل مامانم وهای های گریه کردم.مامانم بنده خداشکه شده بود.همه اومدن دم دروهی میپرسیدن چی شده؟مدام صورتوبدنموچک میکردن وفک میکردن نکنه شوهرم کتکم زده یا....امامن به هیچکس هیچی نگفتم.اونقدرحالم بدبودکه بقیه فقط به فکراین بودن که آرومم کنن.سه روزتب داشتم ودکتروآمپول و...

ولی چه خوب که سریع رفتی ..نموندی که بخواد اینکار تکرار شه

آرزو دارم که دل جایی گرفتارت کند/با رقیب تندخویی همسرو یارت کند/یک شبی آید به خوابت بعد چندین انتظار/دل تپیدن های شوق از خواب بیدارت کند

دارم میخونم

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.

من اين خانم هايي رو كه به روي شوهرشون نميارن

رو اصلأ درك نميكنم

نمي دونم شايدم كار اونها درسته

ولي اين كه سريع عكس العمل نشون دادي رو خوشم اومداما تجربه به من ثابت كرده كه

علت دعوا باشوهرمو

به هيچ كسي نگم

محتاج دعام🙏