...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم تا حالا خیلی مشاور داشتم اول اینکه اصلا براشون مهم نیستی درست وقت نمیذارن مشکلاتتو حل کنن خودشونم چیز زیادی نمیدونن وظیفشونو درست انجام نمیدن و در قبال کاری ک میکنن خیلییی پول زیادی میگیرن
من خودم تا حالا خیلی مشاور داشتم اول اینکه اصلا براشون مهم نیستی درست وقت نمیذارن مشکلاتتو حل کنن خو ...
اینکه پول زیاد میگیرن رو قبول دارم من الان خودم خدا تومن میدم به مشاورم... البته ایشون خانوم خوب و کاربلدی هستن و نتیجه هم دیدم ولی بازم بعضی وقتا حس میکنم یه سری جمله انگیزشی تکراری حفظ کردن هی همونا رو میگن به ادم
Mama told U ... DONT reply to him باور کنین من ازدواج نکردم تاپیک اول مال من نیست
درامدشم بستگی به تعداد دانش اموزات داره هرچی از کارت راضی باشن تعداد دانش اموز بیشتری بهت معرفی میشه
هر چی موسسه معتبر تر باشه کار خودت اسون تره حواستو جمع کن
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد