هر کیو میبینم موهاش بلنده به پشیمونی افتادم که چرا کوتاه کردم 😢
دیروز خونه دختر عموم بودیم موهاش اینقد بلند بود که حسودی کردم بهش
حالا من موهام تا زیر گردنم هست در ماه اصلا رشد نداره و سالی شاید ۱ سانت رشد داشته باشه
راز موهای بلندتونو چیه واقعا؟
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
ژن الان موهای من پرپشت نیس ولی زرت و زرت بلند میشه فقط
منم موهام خیلی بلند بود و زود بلند میشد وقتی کوتاه کردم ریزش گرفتم و اصلا بلند نمیشه 😭😢
مگه میشه یه سال بگذره یک سانت رشد کنه مو ماهی یک سانت رشد میکنه بعضیا یکم بیشتر بعضیا یکم کمت ...
رشد نداره موهام اصلا پارسال کوتاه کردم هنوز رشد نکرده
موهام خیلی بلند بود و خوب بود کوتاه کردم افتضاح شد