2777
2789
عنوان

🌺🌺🌺زیارت عاشورا می خونم واسه حاجت رواییتون🌺🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 52 پست
امروز بنویس قشنگم ..قبل ۱۲ برا دیروز بوده

باش مرسی مینویسم دوبارع😍

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
سلام وممنون عزیزی  انشا الله  بزودی حاجات دلتون با توکل برخدا وتوسل بر۱۴ معصوم  ودعای ...

عشقم اسم برادرتون چیه همون ک  کسالت دارن ؟

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وممنون عزیزی  انشا الله  بزودی حاجات دلتون با توکل برخدا وتوسل بر۱۴ معصوم  ودعای ...

عزیزم خواهش میکنم اسم برادرتونو بگین یاداشت کنم براشون صدقه کنار بزارم

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
عزیزم خواهش میکنم اسم برادرتونو بگین یاداشت کنم براشون صدقه کنار بزارم

ممنون عزیز جوون با محبت .الهی بحق مهربونیتون خدای مهربون نگهدارتون باشه.

اشکان هست وتازه ۲۰ سال شده. خودم بس چله وذکر ودعا و....گفتم .  مچ یکدستم ملتهب شد 

راضیم به رضای خدا وتسلیمش. 

بازم ممنونم دعاگوتونم گلم . الهی عاقبتت بخیر

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

ممنون عزیز جوون با محبت .الهی بحق مهربونیتون خدای مهربون نگهدارتون باشه. اشکان هست وتازه ۲۰ سال شده ...

حتما اسمشو یاداداشت میکنم ک ان شالله امام رضا ضامنش بشه آقا اباعبدالله الحسین شفاعتشون کنن سلامتیشون برگرده و شفاپیدا کننن ..و خبر خوشی بهمون بدی ک اون روز خییییلی نزدیکه

ممنون عزیز جوون با محبت .الهی بحق مهربونیتون خدای مهربون نگهدارتون باشه. اشکان هست وتازه ۲۰ سال شده ...

اسم خودتم بگو قشنگم

مچ دستتون چی شده مت جه نشدم مشکل پیدا کردین؟

@نون_بربریییی     @sssui     @mlita91     @درمسیرخدا   ...

ممنونم قشنگم 

خوشبخترین باشی

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔