2777
2789
عنوان

بچه ها مداد چشم رنگ صورتی میخوام کدوم مارک خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 49 پست

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️

خدا چقدر قشنگ میگه:   اَعْطَيْتُكَ ما تُريدُ بهتر از اونی که میخوای بهت میدم...🤍  🌱️خوشگلایه عدد مغازه لوازم آرایشی دارم خوشحال میشم ازم خرید کنید ای دی روبیکام @janan_4566 قیمتامم مناسبه 🌼🌹🦋♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر اینا خووووجللللن فک کنم انلاین شاپ داری

آره مغازع دارم 

دومش رو چطوری میکشین که گرد نمیشه؟ من با مداد میکشم تیز نمیشه گرد میشه

با شوت سایه  زیره چشم محو کن.خط بالا رو هم انتهارو تیز کن

اینایی که عین نوشابه قوطی هست چیه؟

دستمال مرطوب

عزیزم من داخل اون تاپیک داشتم تایپ میکردم که قفل شد😑سوالم اینه:

عزیزم ما خودمونم اگه یادت باشه دندونپزشک داریم ولی من میخوام نظر دوتا دانشجوی پزشکی و دندون در کنار هم بدونم.

همین خواهرم که داره علوم پایه میخونه و یزده برای عید که اومد پیشمون باهام صحبت کرد گفت بنظرش اگه میرفت دندون آینده بهتری داشت و خب در حد توانمون هست براش همون اول کار مطب بزنیم و شوهرخواهرمم حمایتش میکنه.میگه اکثر دانشجوهای پزشکی که اینترن و .... هستن یا دارن مهاجرت میکنن یا پشیمونن.

شما و خواهرت از رشتتون راضی هستید؟هردوتون چه آینده ای برای خودتون میبینید؟

ببخشید عزیزم اگه سوالام زیاد شد چون میخوام حسابی تحقیق کنم یه وقت خواهرم اشتباه نکنه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

درباره سوالت تاپیکتم:😅

خط چشم هدی بیوتی

ریمل های اسکای میبلین اگه اینترنتی بتونی اصلش رو بگیری محشره.ریمل رو دستش نیست

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
عزیزم من داخل اون تاپیک داشتم تایپ میکردم که قفل شد😑سوالم اینه: عزیزم ما خودمونم اگه یادت باشه دند ...

هم من هم خواهرم راضی هستیم از انتخاب خودمون  

مثلا خواهرم طاقت شب بیداری و شیفت سنگینو نداره 

ولی من اوکیم 

یا من زورم در حد خواهرم نیس زود دستم درد میگیره کتفم درد میگیره 

دندان هم زور میخواد بالاخره کار دست داره 

از لحاظ در آمد هم تو مقطع عمومی دندان بیشتره تو تخصص پزشکی 

حالا تفاوتشون تو در آمد حقیقتا زیاد نیس منظور بگم که اره خیلیی تفاوت فاحشی داره نه 

از لحاظ حجم درس دندان راحت تره 

والا قضیه مهاجرت هم تو همه رشته ها هس ، همه دوست دارن برن😂😬دندان یکم مهاجرتش سخت تره تا جایی که میدونم