2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم همسرمو تو واقعیت هم نشنیده بودم😂

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼

من کسی رو میشناسم که در خواب آدرس خونه همسر رو بهش میدن در حالی که یک شهر دیگه بوده و درست هم بوده. وایشون میره پیدا میکنه و ازدواج میکنه 

البته زن و شوهر ازون آدمای خیلی خوب و نورانی بودن اانم آقا فوت شدن بعد سالها

سلام بله خدا شاهده هم تعداد خواهراشو شنیدم هم اسم خودشو دقیق هم همان شد

وای عزیزم چه جالب

چند وقت قبلش خواب دیدین؟اسم و فامیل رو شنیدین یا فقط اسم کوچیک 

محتوای خوابتون چه طور بود ؟همینطوری یکی بهتون گفت اسم همسرتون اینه 

خوابتون رو قبلش برای کسی هم تعریف کرده بودین؟

بله هرکی خواستگارمیومد اول اسمشو وتعداد خواهراشو می‌پرسیدم میگفتن خوابه زیاد روش حساب نکن منم میگفتم نه

تااینکه بالاخره همون خوابم شد

همیشه روزگار بامن ساز مخالف زد