2777
2789

ما که سالهاست داریم نیازهامون را رفع کرده البته دقت واقعی دوربینش از عددیش کمتره طاهرا

اما یه مدل سامسونگ پسرم می گفت ۲۰ میلیون هست خیلی خوبه

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنگ نمیکنه شیائومی ؟خیلیا میگن هنگ میکنه

برای من پوکوعه تو این دوسالی که دارمش تا حال هنگ نکرده فقط از نظر اینترنت یکم مشکل داشت که اونم بردم گوشی فروشی درستش کردم مشکل از تنظیماتش بود بقیه چیزاش خوبه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

من چندین ساله ردمی نوت هشت پرو داذم

پسرم پوکو ام تری

بد نبوده خوبه نسبتا

ولی یکی دوبار اخیرا تاچش مشکل پیدا کرد در حد ری استارت 

درست شد

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

اگر خوب میتونی هزینه کنی حدودا بیست به بالا پرچمدار سامسونگ بگیر 

اگر متوسط میتونی هزینه کنی توی میان رده ها شیائومی و پوکو بهتر از سامسونگن مخصوصا مدلای پوکو که خیلی متنوعن

مواقع خرید به مشخصات نرم افزاری و کیفیت صفحه گوشی دقت کن اینا چیزاییه که اغلب نمیگن بهتون موقع خرید 

و اینکه هرگوشی خواستی بگیری توی سایتای مختلف نظراتو راجبش بخون سایت زومیت رو هم چک کن بابت قیمت