2777
2789

من ۶ماه پیش رفتم دکتر برای لیزیک خیلی هم خونده بودم اما دکترم پیشنهاد پی ار کی داد ولی من گفتم فمتو میخوام خلاصه ما رفتیم انجام بدیم گفت شهرستان نداره همون پی ار کی رو انجام دادم اما الان ناراحتم ۶ماهه دیدم هنوزم خوب نشده به نور شدیدا حساس شده دکترمم جوابی نمیده رفتم نور تهران کلی عکس گفتن چیزی نیست کسی اطلاعی داره یا خودش انجام داده واقعا بهبود پیدا میکنم داغونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خواهرم و پدرم این پی ار کی انجام دادن و اوکی بود 

یک بینایی سنجی برو شاید چشمات چیزن استیگماتن 

چون استیگمات خوب نمیشه و عینکی نداره اینقدر باید با چشمت ببینی ک یکم بهبود پیدا کنه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍