2777
2789
اره منم چون انقدر ارزون زده شک افتادم

اصل قابلمه ۸ میلیون ایناس

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اینکه خوبه یک تومن بهش میاد

افغانی رفته در خونه مامانم این سرویس قابلمه های آشغال ۸۰۰ تومنیو که ماهواره تبلیغ میکنه ۲ تومن بهش انداخته😐

من عاااشق زمستونم❤️
به نظرم من سه تا استیل بگیر یه عمر داریشون  اینا بعد از مدتی بدنه داخلیشون ریختگی داره سرطان ز ...

استیل که غذا بهش میچسبه آخه

برنجم خوب در نمیاد توش که

من عاااشق زمستونم❤️
به نظرم من سه تا استیل بگیر یه عمر داریشون  اینا بعد از مدتی بدنه داخلیشون ریختگی داره سرطان ز ...

وای استیل خیلی بده دوستم داره ناراضیه سریع پیاز توش میسوزه.تفلونو میتونه ترمیم کنه هر وقت خراب شد.

استیل که غذا بهش میچسبه آخه برنجم خوب در نمیاد توش که

استیل ارشیا آلمانیه عالیه.

ضمنا یه دونه واسه برنج اگه دوست دارید کف سرامیکی بگیرید 

وگرنه مجبوری چند سال دیگه دوباره سرویس بگیری

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
وای استیل خیلی بده دوستم داره ناراضیه سریع پیاز توش میسوزه.تفلونو میتونه ترمیم کنه هر وقت خراب شد.

استیل ها با هم فرق دارن.

اتفاقا استیل خوب دیر پزه و ملایم پزه

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
استیل ارشیا آلمانیه عالیه. ضمنا یه دونه واسه برنج اگه دوست دارید کف سرامیکی بگیرید  وگرنه مجب ...

یه پیج اینستا هست 

سرویس استیل ضد خش مارک t&k محصول مشترک کره و آلمانه اقساطی میده ولی خیلی گرونه یه قابلمش ۵ تومنه به بالا

شاید اینو گرفتم

من عاااشق زمستونم❤️