نیاز دارم،زندگیم متوقفه نه کارو درآمد ،نه زندگی،نه اینکه تونستم دانشگاه برم
شاید دعاتون بگیره خواهرا
نمیدونم چه نذری کنم چکار کنم
پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ایشالا مشکلت حل میشه امروز ۲۵ ام رمضانه میگن امروز هر چی از خدا میخوای تو یه ورق بنویس ...
خیلی برای خواسته هام نذرو نیاز کردم ولی نشد
چند شب پیش موقع اذان مغرب بخدا گفتم خدایا بغلم کن خستم
واقعا دلم یه بغل محکم آرامش بخش میخواد
پزشکی جان تو حسرت شدی واسم و تمام دلخوشی های زندگیمو ازم گرفتی💔تو آرزوی بچگیم بودی و من خودمو با تو و روپوش سفید و مطب و بیمارستان و دانشگاه پزشکی کللللی تصور کرده بودم،تو نیازم بودی،علاقم بودی،آینده ام بودی و پایه های ساختن زندگیم اما....