2777
2789

دهنم مزه زهر مار میده آمپول تهوع هم زدم ولی دریغ از تاثیر چکار کنم من

نمی تونم چیزی بخورم

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم زندگیم سیاه شده انقد گلوم درد میکنه که نمیتونم غذا بخورم چند کیلو کم کردم بدنم مثل چوب شده ...

منم همینم دارم میمیرم

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
منم آنفولانزا دارم. مگه دارو ندارین؟ برای تب و لرز؟ برای معده؟ داروهات چی هستن؟

آزیترومایسین. نوافن. برم مگزین. فاموتیدین

سرم و آمپولم زدم

آزیترومایسین. نوافن. برم مگزین. فاموتیدین

درسته همینا هستن ب اضافه شربت دیفن هیدرامین ک دکتر یه قرصی نوشت گفت داخل شربت حل کنید و بعد شربتو قرقره کنید و قورت بدین، هر هشت ساعت.

ریفن مسکنه هر هشت ساعت. 

ناپروکسن برا تب و لرز و التهاب هر 12 ساعت

سیتریزین روزی یکی برا حساسیت

فاموتیدین هر12 ساعته

آزیترومایسین روزی یکی ک خشک کننده است

خیلی بد حالت تهوع داشتم، سرم دو تا زدم یکی شب و یکی هم صبحش

شما کی سرم زدی؟ هیچ تاثیری نداشته یعنی؟