2777
2789
عنوان

موهامو رنگ کردم میشه بیاید

272 بازدید | 18 پست

تهرانم موهام تا بند سوتین

چهار سانت ریشه دراومده بود بعد عسلی و قهوه ای پاییناشم دکلره لایت داشت خودم هی تو خونه میزاشتم رفتم برا اولین بار آرایشگاه گفتم ی دستش کن قهوه ای ۱۳۰۰ ازم گرفت دارم سکته میکتم گرون نگرفته.البته دوستم گفت فقط ریشه ۳۵۰ تا ۴۵۰ هستش من کل موهامو رنگ کرد

بند سوتین یعنی کجا 

شونه؟

قیمتا همینه دیگه 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول گفتم ریشه هاشو عسلی کن چون همیشه اون رنگ میزاشتم گفت ۴۰۰ ولی قدیمی شده توناژشم به نارنجی اینا میخوره دیگه دیدم اینجوری گفت گفتم باشه قهوه ای کن انگار رنگ طبیعیه موی آدمه الان پشیمون شدم بهم رنگ گرم و عسلی میاد 

بند سوتین یعنی کجا  شونه؟ قیمتا همینه دیگه

نه پایین شونه بند سوتین از پشت کجا میشه قدش تا اونجا پرم هست .راست میگی .بخدا یکی گفت من ۱۸۰۰ دادم قهوه ای ماهگنی بود منم برا همین دادم

نه پایین شونه بند سوتین از پشت کجا میشه قدش تا اونجا پرم هست .راست میگی .بخدا یکی گفت من ۱۸۰۰ دادم ق ...

اوه پس بلنده که 

خیلی خوب گرفته به نظرم

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

نه همينه تهران من پارسال رنگ ریشه کردم فقط با براشینگ شد ۱ تومن

راست میگی .حس کردم شاید پیش خودش گفته این سالن نرفته همش خودش رنگ کردع گولم زده پس قیمتش همینه 

همه ی موهامو رنگ کرد براشینگم کرد

راست میگی .حس کردم شاید پیش خودش گفته این سالن نرفته همش خودش رنگ کردع گولم زده پس قیمتش همینه  ...

رنگش قشنگ شده؟ منم دوست دارم رنگ شکلاتی بزارم

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
وای راست میگی خدایا شکز .آخه مامانم میگع قهو ه ای میگرفتی خودم برات میزاشتم اخه کلا سالن نرفتم تا حا ...

مامانت البته بد نمیگه منم ترکیب رنگارو تو نت میبینم میبرم مامانم رنگ میکنه مال مامانمم خودم رنگ میکنم . ولی خب یه بار رفتی کیفشو ببر