2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره

80 بازدید | 3 پست

وقتی میبینم تو غزه چطور وحشیانه به بچه ها و مردم ظلم میشه دلم اروم و قرار نداره

اگر در توانتون هست فردا  تو راهپیمایی قدس فارغ از هر چیزی حتما شرکت کنین
دردی ک این روزا داره وارد میشه به جهان شاید حداقل با شرکت تو این مراسمات و راهپیمایی اندکی ازش کم بشه واقعا فریادی در درونمون بیصدا مونده ک دردی سوزناک داره....

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

بیاید تایپیک آخرم برد میکنید🥀

🥀♥🌹امضام رو حتما بخونید🌹♥🥀                 برا حل مشکلاتت وعاقبت بخیری ایران عزیز                  اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س  اللهم عجل لولیک الفرج 🙏🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وضعیت اونا از این حرفا گذشته دیگه راهپیمایی هم دردی دوا نمیکنه کاش خدا کمکشون کنه راحت شن از جنگ

ازونا ک اره ولی شاید خودمون یکم اروم بگیریم

انشالله🤲

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉