2777
2789
Charmr Still with you Type girl Tally The way (سومی) Bite me Lalalalala Deja vo )نمیدونم املا ...

همشو از کیپاپ گفتی 😂😂

tally  که عاشقشم🤤

مرسییی دانلودشون میکنم ❤🥺

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
همشو از کیپاپ گفتی 😂😂 tally  که عاشقشم🤤 مرسییی دانلودشون میکنم ❤🥺

اره دیگه 😂

آفرین بعضی اشون ام وی هم دارن ببینی بد نیست خوشگله😂

یه عالمه اهنگ دارم اینا تموم شد بازم خواستی بگو بهت میگم😂 الان هر چی یادم بودو گفتم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه 😂 آفرین بعضی اشون ام وی هم دارن ببینی بد نیست خوشگله😂 یه عالمه اهنگ دارم اینا تموم شد ب ...

حالا همینارو دان کردم دارم یکی یکی گوش میدم دمت گرم

من از کیپاپ از ۱۷سالگی فقط فن اکسو ام 😂

ولی بقیه گروها هم اگر خوب باشه گوش میدم 

اره دیگه 😂 آفرین بعضی اشون ام وی هم دارن ببینی بد نیست خوشگله😂 یه عالمه اهنگ دارم اینا تموم شد ب ...

این لالالالا چه باحاله😂😂

بی تی اس بلک پینک انهایپن ایتیز تی اکس تی توایس از گروه های باحالن

با گروهای نسل جدید نمیتونم ارتباط بگیرم 🥲🥲🥲  بی تی اس و بلک پینک و اکسو و..  که مال نسل سومه دوست دارم 

البته یه گروهی هست از نسل چهارم 

اسمش آسترو هست،  خیلی موزیکاشون خوب و قویه حتما گوش بده مخصوصا اهنگ candy sugar pop

یکی دو سه روز بود فنش شده بودم یکی از اعضاشون فوت کرد🥲

با گروهای نسل جدید نمیتونم ارتباط بگیرم 🥲🥲🥲  بی تی اس و بلک پینک و اکسو و..  که مال نسل ...

عع حالا سعی خودتو کن خوشت میاد 😂

شنیدمم

اوهوم مونبین🥲 یکی از اعضای اونوو هست که الان بازیگره 🫠🥺