2777
2789

من کنکوریم.چند ماه پیش ی کانالایی رو پیدا کردم ک ویدیو های این کلاسای کلاسینو و تاملند رو میزاشت البته صاحبای اصلی نبودن.بعد یکی از دوستام گفت ک صاحبای اصلی این فیلما زیر فیلماشون زیرنویس زدن ک دانلود و کپی و این چیزا حرومه.منم موندم الان دانلود کنم یا ن.توان اینم ندارم ک برم دوره هاشون رو بخرم.ب نظرتون چی کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگ فک کن ببین توان خریدشو نداری؟ ببین یه بخشی که خود سایتاشون رایگان گذاشتن. اول همون رایگانا رو ببین مطمئن شی که خوشت میاد و مناسبه. بعدش به نظرم یه کم بگردی بالاخره پولش پیدا میشه. میتونی وسیله دست دوم که نمیخوای بفروشی. از عیدیات استفاده کنی‌. صرفه جویی کنی. یا از کسی قرض بگیری و ریز ریز بهش بدی. اگه تولدت نزدیکه میتونی به کسایی که کادو میدن بهت، بگی پول بدن.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
قشنگ فک کن ببین توان خریدشو نداری؟ ببین یه بخشی که خود سایتاشون رایگان گذاشتن. اول همون رایگانا رو ب ...

آخه چیزه زیادی هم ب کنکور نمونده حدودای 20 روز ب اردیبهشت تیر هم 2 ماه بعد هزینشون زیاده ماهی بالا 600

قشنگ فک کن ببین توان خریدشو نداری؟ ببین یه بخشی که خود سایتاشون رایگان گذاشتن. اول همون رایگانا رو ب ...

امضات😍

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
امضات😍 اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

ممنون از توجهتون 😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
آخه چیزه زیادی هم ب کنکور نمونده حدودای 20 روز ب اردیبهشت تیر هم 2 ماه بعد هزینشون زیاده ماهی بالا 6 ...

ما کنکوری بودیم میگفتن بعد عید منبع جدید نخونین و فقط همونا که خوندین رو دوره کنین. وقت میکنی چیز جدید بخونی؟ بدتر باعث گیج شدنت نشه.