2777
2789
عنوان

خواهش میکنم در مورد شیاف پروژسترون و آمپول پرولوتون راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 7913 بازدید | 52 پست

سلام گلم من از هفته19 بارداریم استفاده کردم...شیاف رو هرشب و آمپول رو هفته ای یکبار...خداروشکر به سلامتی و به موقع زایمون کردم...البته من سرکلاژ شدم بعدش استفاده کردم...اما خیالت راحت خیلی خوبه و برای جلوگیری از سقط و زایمان زودرسه...نگران نباش استفاده کن و بخدا توکل کن انشالله به موقع نی نی گلتو بغل میکنی...من تا روز قبل از زایمانم شیافو استفاده کردم اما آمپول رو یک هفته قبل از زایمونم قطع کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه دوستم.روزیم نبود امروز ی هفته شد که بچم رفت..برات دعا می‌کنم اتفاقی نیفته ولی مواظب خودت باش و استراحت مطلق داشته باش

ممنونم عزیزم منم برات دعا میکنم گلم 

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
من از زمانیکه دکتر قلبشو دید لک بینی داشتم سیاف داد تا ۶ ماهگی.بعد شیاف رو قطع کرد امپول تا زمان زایمان زدم فکر کنم هفته تی یه دونه یا دوتا بود خیلی تاثیر داره عالیه عالی  الانم دخترم سه سالشه

کاش برای منم همینکارو میکردن. ولی من از ۵تا شیاف استفاده کردم و خونریزیم بدتر شد   

تکیه گاهت خدا باشد و بس ... او فقط "واقعیست"⭐
سلام گلم من از هفته19 بارداریم استفاده کردم...شیاف رو هرشب و آمپول رو هفته ای یکبار...خداروشکر به سلامتی و به موقع زایمون کردم...البته من سرکلاژ شدم بعدش استفاده کردم...اما خیالت راحت خیلی خوبه و برای جلوگیری از سقط و زایمان زودرسه...نگران نباش استفاده کن و بخدا توکل کن انشالله به موقع نی نی گلتو بغل میکنی...من تا روز قبل از زایمانم شیافو استفاده کردم اما آمپول رو یک هفته قبل از زایمونم قطع کرد

سلام عزیزم  

من بچه اولم سرکلاژ شدم ولی طبیعی زایمان نکردم الانم به خاطر ضعیف شدن رحمم اینجور شدم

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...
اره زدم فکر کنم بتامتازون بود

چند هفته استفاده کردی 

به نظرت به دکترم بگم برام بنویسه

منم شیاف و هر شب و آمپول هفته ای یک بار استفاده میکنم بدای جلوگیری از زایمان زودرسه.

ان شالله که مشکلی پیش نمیاد استراحت داشته باش 

با صلاحدید دکترت ایزوپرینم استفاده کنی خیلی خوبه انقباضو کم میکنه.

مینا جون ناراحت نباش عزیزم قسمت نبود امیدوارم بزودی دوباره مامان بشی 

اره حتما بگو دقیق یادم نیست بگم چند وقته باید بزنی ولی میدونم اون اخراشه

حتما از دکترت بخواه 

دکتر من گفت نیاز نیست ولی من اصرار کردم  که ریه اش کامل باشه دنیاد میاد چون امپولش ارزونه وقتی میشه با چندتا امپول جلو چیزای بد رو گرفت چرا نزنیم .

چون اگه بچه دنیا بیاد ریه کامل نباشه کلی دردسر میشه

بهترین لذت دنیا داشتن توست پوپولکم💟💟

یه قرص ویتامین هم بهم دادم اسمش واضح نیست فک کنم نوتری نکسید باشه

خطش واضح نیست