2777
2789

خواهش میکنم در مورد شیاف پروژسترون و آمپول پرولوتون راهنماییم کنید کسایی که تو بارداری استفاده کردن  

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...

10 روزه که درد و انقباض شکم دارم دیروز رفتم دکتر گفت زایمان زودرس داری هفته24 هستم تور و خدا راهنماییم کنید خیلی نگرانم میترسم بچه م رو از دست بدم 

آمپول و شیاف کمکی میکنه ؟ 

دلتنگ که میشوی دیگر انتظار معنا ندارد . یک نگاه کمی نامهربان ، یک واژه ی کمی دور از انتظار ، یک لحظه فاصله ، میشکند بغضت را ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من استفاده کردم

سلام عزیزم میشه بگی در چن هفته و چه مدت استفاده کردی و اینکه تاثیری داشت؟

منم استفاده کردم از شیاف ولی فایده ای نداشت بچم نموند.من ۱۱هفته بودم البته

آخی عزیزم بمیرم ان شاءالله خدا یکی دیگه بهت بده عزیزم❤

مطمننن زایمان زود رس نمیکنی فقط استراحت کن و استرس نداشته باش

خیلی نگرانم میترسم اتفاقی پیش بیاد برام دعا کن عزیزم 

من از زمانیکه دکتر قلبشو دید لک بینی داشتم سیاف داد تا ۶ ماهگی.بعد شیاف رو قطع کرد امپول تا زمان زایمان زدم فکر کنم هفته تی یه دونه یا دوتا بود خیلی تاثیر داره عالیه عالی  الانم دخترم سه سالشه

بهترین لذت دنیا داشتن توست پوپولکم💟💟
آخی عزیزم بمیرم ان شاءالله خدا یکی دیگه بهت بده عزیزم❤

خدا نکنه دوستم.روزیم نبود امروز ی هفته شد که بچم رفت..برات دعا می‌کنم اتفاقی نیفته ولی مواظب خودت باش و استراحت مطلق داشته باش

تکیه گاهت خدا باشد و بس ... او فقط "واقعیست"⭐
من از زمانیکه دکتر قلبشو دید لک بینی داشتم سیاف داد تا ۶ ماهگی.بعد شیاف رو قطع کرد امپول تا زمان زایمان زدم فکر کنم هفته تی یه دونه یا دوتا بود خیلی تاثیر داره عالیه عالی  الانم دخترم سه سالشه

خدا حفظش کنه عزیزم 😍

آمپول برا تشکیل ریه هم زدی؟